Update – ACCIDENTE RUTIERE cu soferi incarcerati – JOI DIMINEATA
Last Updated on 22/02/2018 by Iulian Gavriluta

accident noapteaDoua accidente rutiere s-au produs pe soselele judetului, joi dimineata, ambele cu personae incarcerate: Primul incident a avut loc in jurul orei 5 dimineata, pe DN2B in afara localitatii Cilibia - un autoturism a derapat si a lovit un copac. 2 victime ranite, 1 persoana incarcerata- constienta.

 

La fata locului au actionat echipaje de politie, pompieri si ambulanta. Al doilea accident (aproximativ ora 6 dimineata) – tot in zona de sud a judetului, pe DN 2B la intrarea in Bentu dinspre Galbinasi, coliziune intre 2 masini mari. Soferul unui TIR este incarcerat. Traficul a fost blocat o perioada. Politistii recomanda conducatorilor auto sa circule cu prudenta sporita, sa nu bruscheze comenzile autovehiculelor, sa adapteze viteza la conditiile de drum si trafic si sa nu se angajeze in efectuarea unor depasiri neregulamentare. Atentie la formarea poleiului! - Respectati regulile de circulatie!

E.S.

UPDATE: Referitor la primul eveniment, din primele date o conducatoare auto in varsta de 43 ani din Braila, care circula cu un autoturism pe DN 2 B pe direcţia Braila catre Buzau, pe fondul neadaptarii vitezei de circulatie la carosabilul acoperit cu polei a pierdut controlul asupra dirctiei de deplasare, a iesit in afara carosabilului si a acrosat succesiv doi pomi marginali. in urma evenimentului a rezultat ranirea conducatoarei auto, precum şi a doi pasageri in varsta de 16 si 17 ani, ambii din Braila. Toate persoanele au fost transportate la spital. Poliţiştii au intocmit dosar penal şi continua cercetările.