Ce spuneti, va avantajeaza? CARREFOUR va aduce cumparaturile acasa fara a mai fi nevoie sa va deplasati la magazin

CarrefourGigantul francez, Carrefour, face o mutare care ii da peste cap pe rivalii sai de pe piata. Colosul promoveaza un serviciu prin care iti aduce cumparaturile acasa, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la supermarket. Mai nou, va puteti face cumparaturile de la Carrefour direct de pe smartphone, prin serviciul Bringo.

Produsele iti vor fi furnizate la pretul din supermarket, in 90 de minute. Prima livrare este gratuita, anunta compania printr-un SMS. „Cumpara prin Bringo direct de pe smartphone, la pretul din hipermarket și primești produsele in 90 de minute. Prima livrare GRATUITA”, potrivit reprezentantilor companiei.

Ce este Bringo?

Bringo este o aplicatie romaneasca de livrari. In vara anului 2017, Carrefour a preluat pachetul majoritar (51%) al conceptului. „Vom fi in continuare parteneri cu Carrefour, care detine acum 51% din pachetul de actiuni. In principiu, strategia de dezvoltarea a platformei ramane neschimbata”, a declarat Mihai Paun, unul dintre dezvoltatorii aplicatiei. Amintim ca gigantul Carrefour ocupa pozitia secunda in topul de pe piata, dupa Kaufland, care nu ofera acest serviciu. In schimb, hipermarketul Cora il are.

Sursa: bugetul.ro

A.M.