VIDEO – Femeile jandarm cu care Buzaul se mandreste au vorbit despre cariera militara in Emisiunea INTERVIURI ALTFEL la TV NEWS Buzau
Last Updated on 20/02/2018 by Iulian Gavriluta

IJJ Buzau"Sa traiti!" spun in fiecare zi cu mana la chipiu...Imbracate in uniforme militare, in spatiul cazarmii de la IJJ Buzau sau al Academiei de Politie "Al.I. Cuza", femeile jandarm cu care Romania si Buzaul se mandreste sunt femei cu calitati deosebite. Perseverente, puternice, tenace, intransigente dar mai ales colege de incredere pe care te poti baza sunt doar o parte dintre calitatile ce ar defini un tablou pentru jurnalul jandarmeriei.

 

Ne-au impartasit cate putin din secretele meseriei, ale emotiilor primirii gradelor pe umeri sau al pasilor instructiei printre colegii barbati dar si al sprijinului primit atunci cand au nevoie: Lt. Nazaru Georgiana - Purtator de cuvant al IJJ Buzau, Ofiter specialist responsabil cu relatiile publice si Andreea Dorobantu si Alexandra Gabriel Moise, doua studente in ani terminali la Academia de Politie "Al.I. Cuza", arma jandarmi, prezente in studioul TV NEWS Buzau. Despre cum este viata unei femei in haine militare in jandarmerie aflati urmarind Emisiunea "INTERVIURI ALTFEL".

Multumim pentru siguranta pe care ne-o conferiti in fiecare zi!

REDACTIA 

https://www.youtube.com/watch?v=6mJeElxwDK0&feature=youtu.be