BATAIE IN PLINA STRADA la Merei. Doi tineri retinuti in arestul Politiei Buzau dupa ce si-au impartiti pumni si picioare. Ce pedeapsa merita batausii?
Last Updated on 20/02/2018 by Iulian Gavriluta

Politia 3Politistii din cadrul Sectiei de politie rurala Merei, au retinut doi barbati in varsta de 20 si 36 de ani, ambii din Merei, banuiti de comiterea infractiunilor de “tulburarea ordinii si linistii publice” si “lovirea sau alte violente”. Cazul a fost sesizat Politiei in aceeasi seara, atunci cand pe fondul unor discutii contradictorii dintre un minor in varsta de 9 ani si un tanar, ambii din localitate, a izbucnit un conflict spontan intre mai multe persoane.  

Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca, in timp ce se aflau pe o strada din localitatea Merei, intre barbatul de 20 ani si celalalt in varsta de 36 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, imprejurare in care acestia s-ar fi lovit reciproc in mai multe randuri, s-ar fi manifestat zgomotos si ar fi tulburat ordinea publica. A fost intocmit dosar penal, iar in urma activitatilor desfasurate si a probatoriului administrat de politisti, cei doi barbati au fost retinuti pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice. Politistii continua cercetarile sub coordonarea procurorului de caz.

E.S.