Stiati ca faimosii procurori ONEA de la DNA Ploiesti si Giluela au anchetat “la comanda” si un important personaj politic buzoian? Se pare ca toate au fost facute cu unii “acoperiti”din urbe, “persoane de sprijin” la SRI

acoperiti SRIOdata cu scandalul de la DNA Ploiesti, ies la iveala si unele “scurgeri” si “turnatorii” din urbe. Ce este mai grav, este faptul ca s-au aflat si fapte ale unor “acoperiti” importanti – nume sonore – din urbe, care nu au fost straini de scandalurile si procesele din ultima perioada.

Potrivit unor surse demne de luat in seama, in Dosarul fostului edil Constantin Boscodeala de la Tribunalul Brasov  - Procesul "Orizont" ar fi implicati: procurorul Lucian Onea si Giluela Deaconu, nasa acestuia (ambii cu serviciul la DNA Ploiesti) si politistul judiciar Florea Gabriel. Ceea ce este interesant in acest dosar este ca respectivii procurori s-au “autosesizat” (?!), dupa ce doi “acoperiti” din SRI, ambii buzoieni, cu nume sonore si arhicunoscuti in urbe (sprijiniti de alti 3 oameni politici din Buzau, cu state vechi la SRI) ca se ocupa cu asa ceva (unul este cu sutana iar altul lucreaza undeva sus in administratie). Din surse sigure se pare ca “autosesizarea” a fost facuta dupa ce s-a constatat in afara tarii si in interior ca PSD avea un fief puternic in Buzau si totul trebuia decapitat si astfel s-a trecut la turnatorii, scenarii si cumpararea unora din partid. Nu tinem cu niciun partid politic, dar "este trist ca se deviaza atentia publica de la adevar si asta este periculos pentru sanatatea unei natii ce se vrea eliberata de “politia politica” a vechiului regim de trista amintire” – ne mai transmite sursa noastra din “Sistem”.

Trageti voi concluziile!

REDACTIA