UPDATE – In accident a mai fost implicat un TIR – ACCIDENT GRAV LUNI SEARA – Un Tir (autocisterna) si un autoturism s-au ciocnit la Hanul lui Tinta (la iesirea din Buzau spre Ploiesti). 2 victime

accident moarte jandarmUn tir (autocisterna) si un autoturism s-au ciocnit la Hanul lui Tinta (DN1B), luni seara - la iesirea din Buzau spre Ploiesti. Din primele date se pare ca este vorba de 2 victime (printre care si un jandarm din Sarata Monteoru - 38 de ani). La fata locului au fost directionate 2 echipaje de politie, 2 autospeciale pentru stingere, 1 autospeciala descarcerare grea si 2 ambulante smurd si 2 ambulante SAJ. De la fata locului o persoana a fost preluata de o ambulanta SAJ, o alta persoana este declarata decedata. 

Pana la acest moment nu sunt sesizate scurgeri de combustibil. La fata locului sunt asigurate masuri PSI de cele 2 autospeciale ISU, persoana preluata de ambulanta va fi transportata la spital. Circulatia e blocata. 

I.G.

UPDATE. Din primele verificari se pare ca in incidentul rutier a mai fost implicat un TIR, dar din cauza dinamicii accidentului este greu la acest moment cu exactitate cum s-a intamplat nenorocirea. Politistii rutieri mai spun ca jandarmul mort in incident ar fi fost de vina pentru evenimentul rutier nedorit - acesta a incercat sa faca o depasire riscanta (venind dinspre Monteoru spre Buzau), dar se pare ca nu a apreciat corect timpii acesteia, nimerind in cisterna ce se deplasa in mod corespunzator. Aceasta a fost proiectata in tirul care circula si el regulamentar. Cercetarile continua.

accident moarte jandarm