NU RATATI ASTAZI UN SPECTACOL DE EXCEPTIE LA BUZAU! „Broadway Rocks” – Un colaj de muzica si dans pe scena Teatrului „George Ciprian”
Last Updated on 18/02/2018 by Iulian Gavriluta

BroadwayAstazi,18 februarie 2018, de la ora 18:00, Teatrul „George Ciprian” are placerea de a gazdui spectacolul muzical Broadway Rocks, realizat de studentii de la University Centre Weston sub indrumarea regizorului Kyle Davies. Suntem deja la a doua colaborare cu departamentul de arte performative si musical de la University Centre Weston.

 

In martie 2017, un grup de sase studenti au jucat pe scena teatrului buzoian spectacolul Broadway Legends, regizat tot de Kyle Davies. Spectacolul a reunit secvente din musicaluri celebre, precum West Side Story, Fantoma de la Opera sau Mamma Mia! si s-a jucat cu succes trei seri la rand. Fiind un spectacol-colaj de muzica si dans fara un fir narativ, spectatorii s-au lasat purtati de emotia transmisa de actori si de melodiile celebre, indiferent de faptul ca stiau sau nu limba engleza. Am fost placut surprinsi ca multi dintre spectatori fredonau odata cu actorii sau dansau pe scaune! Publicul a fost format din persoane de toate varstele, dar cei mai entuziasmati au fost elevii de liceu, care au venit in culise dupa spectacol ca sa le ceara actorilor autograful, sa faca poze si sa discute cu ei. In urma reusitei spectacolului din primavara anului trecut, echipa de la Weston University Centre a pregatit Broadway Rocks, un spectacol cu o structura similara, dar centrata pe o selectie de arii din musicaluri rock (Mamma Mia, We Will Rock You, Bat Out Of Hell, Jersey Boys sau Rent), imbinate cu musicaluri clasice din epoca de aur a Broadway-ului (West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, Sound of Music, Cats s.a.). Spectacolul se adreseaza tuturor varstelor, dar in special adolescentilor si tinerilor. Echipa de la Weston si-a programat doua spectacole la Buzau (17 si 18 februarie), urmand sa mai sustina cate doua spectacole la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focsani (20 si 21 februarie) si la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiesti (23 si 24 februarie). Pretul biletelor pentru spectacolele din Buzau este 30 lei (adulti) si 15 lei (elevi si studenti).

A.M.