Cum ar trebui pedepsiti hotii din locuinte? Cititi “isprava” unui barbat ce a furat bunuri dintr-un imobil aflat in Scutelnici
Last Updated on 17/02/2018 by Iulian Gavriluta

spargere furtLa data de 15 februarie a.c., politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Scutelnici si Sectiei de politie rurala Smeeni, in urma activitatilor specifice desfasurate, au identificat principalul banuit de comiterea unui furt din locuinta.

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca in noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2018, banuitul, un barbat in varsta de 35 de ani, din Garbovi, ar fi patruns prin efractie intr-un imobil nelocuit din Scutelnici, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum si o pasare.

Persoana in cauza a fost depistata de politisti in dimineata zilei urmatoare, imediat dupa comiterea furtului, iar bunurile au fost ridicate in vederea efectuarii cercetarilor.

In urma probatoriului administrat in cauza, inclusiv prin mijloace criminalistice, politistii au dispus masura retinerii celui in cauza pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat in cursul acestei zile la Parchetul de pe langa Judecatoria Pogoanele, in vederea dispunerii de masuri legale.

Prejudiciul in valoare de peste 800 de lei a fost recuperat si predat persoanei vatamate, un barbat in varsta de 68 de ani, din Scutelnici.

Politistii au intocmit dosar penal pentru furt calificat si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

E.S.