Ce parere aveti de asta? Patru hoti dintr-o lovitura! Au furat pubele de gunoi si combustibil din rezervoarele unor masini si au fost prinsi de politistii buzoieni

Politia 3Politistii din cadrul Politiei Municipiului Buzau – Biroul Investigatii Criminale, in urma activitatilor specifice desfasurate, au identificat un barbat in varsta de 40 ani, din Buzau, banuit de comiterea mai multor furturi. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca in perioada ianuarie – februarie 2018, profitand de neatentia persoanelor vatamate, banuitul ar fi sustras patru pubele din dreptul locuintelor acestora, de pe raza municipiului Buzau.

 

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului. Si politistii din cadrul Politiei Municipiului Buzau – Biroul Investigatii Criminale, in urma activitatilor specifice desfasurate, au identificat un barbat in varsta de 40 ani, din Buzau, banuit de comiterea mai multor furturi. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca in perioada ianuarie – februarie 2018, profitand de neatentia persoanelor vatamate, banuitul ar fi sustras patru pubele din dreptul locuintelor acestora, de pe raza municipiului Buzau. Si in acest caz politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului.

E.S.