FOTO – Ce parere aveti de asta? Toma si ceata lui au gresit numele Colegiului B.P. Hasdeu pe tablitele statiei de autobuz chiar in fata prestigiosului liceu
Last Updated on 16/02/2018 by Iulian Gavriluta

Hasdeu greseala Toma BuzauNefiind absolvent de Hasdeu (asa cum minte cu nerusinare!) si fiind de notorietate cu greselile dese de gramatica facute peste tot (de pe afisele si bannerele de la diferite evenimente – platite “la greu” pe bani publici), Donald Tom a comis-o din nou: a scris numele Colegiului gresit (poate nu personal ci prin sluga de la Transbus - Toader) pe tabelul aflat chiar in fata liceului.

 

Nu ne mai mira nimic la acest individ bolnav de putere si de bani si nici la cei din subordine alesi chiar dupa chipul si asemanarea sa! Directorul adjunct al Colegiului - domnul Tepelus este si consilier local si ne intrebam daca are cunostinta de acest lucru, sau este de acord cu greseala gramaticala - n-ar fi o surpriza pentru ca si dumnealui face des astfel de greseli (vezi AICI). Reamintim ca sunt foarte multi buzoieni (batrani, copii, persoane cu handicap) care ii reclama pe toate canalele proasta inspiratie a devierii traseului autobuzului numarul 1 (de pe Horticolei) si evident ca este surd la aceste doleante si cereri ale cetatenilor!

 

Hasdeu greseala Toma Buzau