VIDEO SUA: 17 morti in urma unui atac armat la un liceu din Florida. Atacatorul are 19 ani si este un fost elev, exmatriculat din scoala
Last Updated on 15/02/2018 by Iulian Gavriluta

atac armat SUAAtac armat la un liceu din Florida. Un individ inarmat a deschis focul, miercuri, intr-un liceu din statul american Florida, ucigand mai multe persoane si ranind alte zeci, transmite Reuters. Atacatorul a fost arestat de politie dupa zeci de minute de cautari, timp in care sute de elevi au evacuat panicati cladirea scolii, in timp ce altii au ramas ascunsi in salile de clasa.

UPDATE 01.40: Suspectul arestat a fost identificat ca fiind un fost elev al liceului, a anuntat Seriful intr-o declaratie de presa. Potrivit Serifului, 17 oameni au fost ucisi in atac.

Atacatorul a fost identificat drept Nikolas Cruz, in varsta de 19 ani. El este un fost elev al liceului, care a fost exmatriculat din unitatea de invatamant din motive disciplinare, a precizat seriful Scott Israel.

"Sunt numerosi morti. Este o situatie ingrozitoare", a declarat reporterilor directorul Inspectoratului scolar din comitatul Broward, Robert Runcie. Acesta a mai precizat ca nu sunt indicii privind exista a mai mult de un atacator.

"Avem cel putin 14 victime", a anuntat si biroul Serifului din comitatul Broward.

UPDATE 23.20: Suspectul a fost arestat de politie, a anuntat biroul Serifului din comitatul Broward.

SURSA: NBC, CNN, hotnews

 

https://www.youtube.com/watch?v=D7plDibrP1U

 

https://www.youtube.com/watch?v=WspzpUlljvc