VIDEO –TV News Buzau – “Fara penali in politica” – Tema de astazi a emisiunii “INTERVIURI ALTFEL” cu invitatul Sebastian Adrian Silvestru (USR)
Last Updated on 14/02/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU INTERVIURI ALTFEL Fara penali in politica cuSebastian Silvestru USR 14.02.2018News Buzau este un portal de stiri apolitic si echidistant. In cadrul emisiunilor si articolelor prezentate de redactie incercam sa informam buzoienii si nu numai despre ceea ce fac (si “desfac”) oamenii politici, indiferent de apartenenta lor la vreun partid sau altul.

 

Daca unii refuza invitatia noastra, pentru ca fie nu stiu sa vorbeasca, fie nu au ce spune…sunt altii care accepta invitatia si fac fata cu brio tirurilor de intrebari venite de la moderator si cetateni. Ieri l-am avut ca invitat pe Sebastian Adrian Silvestru, membru USR, buzoian activ in tot ceea ce priveste activitatea politica si civica din urbe. Am discutat despre Proiectul “Fara penali in politica” si despre alte probleme curente din Buzau. Sigur o sa aflati lucruri interesante daca aveti rabdarea sa urmariti materialul VIDEO atasat.

Multumim

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=Yfh8TfoLtIs&feature=youtu.be