“O gura de oxigen daruita mediatorilor” prin cateva amendamente aduse la o Lege privind protectia victimelor – de senatorul PMP Dorin Badulescu
Last Updated on 14/02/2018 by Iulian Gavriluta

Badulescu senat BuzauAvocat de profesie, mediator – Dorin Badulescu, in prezent senator din partea PMP Buzau a oferit “o gura de aer” mediatorilor, prin amendamentele depuse personal la Legea privind protectia victimelor infractiunilor care propunea modificari si ale Legii 192/2006 pe subiectul medierii in materie penala.

“Astazi medierea a mai facut un pas important primind sprijinul Comisiei Juridice din Senat, motiv pentru care multumesc colegilor senatori pentru ajutor. Astfel, Comisia a aprobat amendamentele depuse de mine la Legea privind protectia victimelor infractiunilor care propunea modificari si ale Legii 192/2006 pe subiectul medierii in materie penala. Asadar, prin amendamentele adoptate se da o gura de oxigen medierii cu respectarea atat a prezumtiei de nevinovatie dar si cu respectarea si protectia victimelor. Mentionez ca aceasta lege a avut un traseu mai complicat si s-a reintors la Comisie la solicitarea subsemnatului, dupa ce a fost supusa plenului. As mai mentiona ca initiativa a fost una individuala”, a scris pe facebook, senatorul Badulescu.

I.G.