DREPT LA REPLICA LIDL- REVOLTATOR! Femeie cu dizabilitati INCHISA IN CUSCA de paznicii unui hipermarket. Ce parere aveti, cum ar trebui tratate astfel de bestii?
Last Updated on 11/02/2018 by Iulian Gavriluta

Femeie inchisaPaznicii unui supermarket din Satu Mare sunt acuzati ca au inchis o persoana a strazii cu deficiente mintale intr-o cusca pentru deseuri. Scena a fost observata de o femeie care iesea de la cumparaturi si se urca in masina. Ea a facut mai multe fotografii si le-a publicat pe Facebook, impreuna cu un mesaj.

 

Intrebati de ce au inchis-o pe femeie, angajatii au raspuns ca acestea sunt ordinile primite de la sef, refuzand sa dea mai multe explicatii. „Acest „domn” Cristi – paznic la Lidl, impreuna cu colegul sau, au inchis-o pe aceasta fata in locul destinat deseurilor. Cand zic ca au inchis-o, nu exagerez, au inchis-o cu cheia. Am stat cam 10 minute pana am pus bagajele in masina, am asteptat sa vad cum decurg lucrurile. Acest paznic si-a batut joc, a aruncat cu zapada in gard, a zis ca e ca un caine in cusca. Am asteptat ... apoi i-am intrebat pe paznici : a furat ceva? Au zis nu. „Asta e ordinul de la seful”. Am intrebat daca ordinul e sa inchizi o persoana. Au zis „asa ne-a zis seful. Am zis ca vreau sa vorbesc cu seful. La aceasta afirmatie unul dintre paznici a plecat iar la intrebarea „cum va numiti ?”, paznicul din imagine a zis Cristi. Il intreb de numele de familie ….a zis doar Cristi. I-am spus ca nu are dreptul de a inchide o persoana, a zis ca asa face ca sa o sperie 5 minute. I-am spus ca sunt acolo de 10 minute si ca voi intra sa vorbesc cu seful de magazin. Mi-a zis sa-mi vad de treaba, i-am zis ca i-am facut poze. Apoi, vazand ca nu plec a deschis-o pe persoana care se afla inauntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult”, a scris Monica pe pagina sa de Facebook. Politia Satu Mare a demarat deja o ancheta in acest caz. Reactia LIDL, transmisa postului national de televiziune ”Regretam situatia creata, in care a fost implicat agentul de paza al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigura servicii de paza pentru magazinele noastre. Lidl Romania este o companie care respecta toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care il luam prin intermediul Codului nostru de Conduita. Va asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru a sprijini solutionarea acestei situatii.”

Sursa: (presasm.ro, stirileprotv.ro, ziaruldeiasi.ro)

A.M.

DREPT LA REPLICA LIDL

Bună ziua,

Cu referire laarticolulpublicatpe newsbuzau.ro, Lidl România aduce următoarele precizări: Regretăm situația creată, în care a fost implicat agentul de pază al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigură servicii de pază pentru magazinele noastre. Lidl România este o companie care respectă toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care îl luăm prin intermediul Codului nostru de Conduită. Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a sprijini soluționarea acestei situații. Pentru informarea completă și corectă a cititorilor dumneavoastră, vă rugăm să publicați aceste precizări.

Cu stimă,

Lidl România