UPDATE 3 – UPDATE 2 – Analizele criminalului au iesit negative! UPDATE 1- Jandarmii au prins criminalul…Politia nu a fost in stare! A.M. de 22 de ani din Buzau – drogat, si-a injunghiat mortal unchiul si si-a batut matusa crunt
Last Updated on 11/02/2018 by Iulian Gavriluta

crima BZDuminica seara – 11 02 2018, un tanar drogat (A.M.)de 22 de ani din Buzau si-a injunghiat mortal unchiul de 56 de ani si si-a batut crunt matusa in varsta de 53 de ani (Anisoara Calinescu).

 

Totul a avut loc in Buzau, in cartierul 23 august, in jurul orei 19:00.

Cercetarile continua.

REVENIM

UPDATE 3 - Tanarul a primit mandat de arestare preventiva pt o perioada de 30 zile.

UPDATE 2 - Potrivit ultimelor informatii, criminalului i s-au recoltat probe de sange in vederea analizei amanuntite pentru evidentierea unor posibile "urme" de substante psihoactive din sange. Analizele au iesit...NEGATIVE (surse)! Criminalul este internat in prezent la Spitalul de Psihiatrie Sapoca.

UPDATE 1 - Jandarmii au prins criminalul...Politia nu a fost in stare! Criminalul era un cunoscut consumator de etnobotanice si cu toate discutiile si presiunile venite de la toate forurile competente - Antidrog, Institutia Prefectului si altii....IPJ Buzau da dovada ca nu este in stare sa previna si sa stopeze fenomenul. Prin Buzau circula zvonul ca reteaua de droguri are protectie de la cele mai inalte grade din IPJ Buzau (spun surse atat din randul unor persoane oficiale din Institutiile buzoiene cat si a unor dealeri sau consumatori locali).