UPDATE – femeia a fost gasita moarta! AȚI VĂZUT-O ? O femeie de 52 de ani a disparut de la domiciliu
Last Updated on 09/02/2018 by Iulian Gavriluta

disparuta BuzauPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău desfășoară activități de căutare a numitei BURLACU GEORGETA ADRIANA, de 52 ani, din Buzău, care, la data de 5 februarie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

 

La data plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de fâş, de culoare bleumarin închis, pulover de culoare roşie, pantaloni de stofă de culoare maro şi era încălțată cu ghete de culoare maro.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 80 de kilograme greutate, păr blond, drept, ochi căprui, față ovală, constituție corpolentă.

Persoanele care pot pot oferi informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

UPDATE: Persoana data disparuta (cunoscuta cu afectiuni psihice) a fost gasita moarta pe raza comunei Posta Calnau (intr-un sat din satul Cocora). Nu prezenta urme de violenta. Cercetarile continua pana la stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.