FOTO – Simpozionul Regional „Scoala – furnizor de calitate in educatie“, editia a VIII – a, la Liceul Pedagogic „Spiru Haret“, Buzau
Last Updated on 08/02/2018 by Iulian Gavriluta

serenella simpozion 2018 pedagogicIn data de  3 februarie 2018, in cadrul Liceului Pedagogic „Spiru Haret“ din Buzau, a avut loc Simpozionul Regional „Scoala – furnizor de calitate in educatie“, editia a VIII - a, in colaborare cu ISJ Buzau. Coordonatorul principal al simpozionului este doamna Serenella Dinu, profesor al acestui liceu si inspector de specialitate fizica, chimie si biologie la ISJ Buzau.

 

La eveniment s-a inscris un numar de 300 de elevi si de cadre didactice din Buzau si din alte judete ale Romaniei, aceasta editie inregistrand un record in ceea ce priveste participarea, demonstrand popularitatea de care se bucura simpozionul la nivel local si national.

Simpozionul s-a desfasurat pe trei sectiuni dedicate profesorilor – Managementul calitatii – abordare din perspectiva standardelor; Didactica si calitate in educatie; Proiecte europene in sprijinul calitatii in educatie – exemple de bune practici. De asemenea, evenimentul a avut si o sectiune pentru elevi, in cadrul careia acestia au prezentat, prin reprezentari grafice, modul in care percep scoala si actul de educatie al caror beneficiari directi sunt.

Rolul activitatii a fost nu numai acela de a comunica prin materialele publicate viziunile despre educatie si realizarile in plan educational, ci mai ales de a crea un cadru de dezbatere direct intre profesori, care sa vizeze realitatile din scoala romaneasca si avansarea unor posibile masuri de eficientizare a procesului educational si a comunicarii cu elevul ca beneficiar al procesului educational.

Vezi: https://www.didactic.ro/stiri/simpozion-regional-scoala-furnizor-de-calitate-in-educatie-editia-a-viiia

 

Adrian Constantin