VIDEO – De ce s-a vrut Unirea Principatelor? De ce au acceptat Masoneria si Puterile lumii ca romanii sa fie una? Alegerile au fost democratice sau impuse? Gasiti posibilele raspunsuri, in premiera, la emisiunea “ALTERNATIVE CULTURALE” de la TV NEWS BUZAU
Last Updated on 07/02/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU ALTERNATIVE CULTURALE Masoneriasi Unirea 07.02.2018Dorim ca prin articolul si video atasat sa raspundem la cateva intrebari pe care cei mai multi dintre istorici si cunoscatori le ocolesc pentru simplu fapt ca nu aduc capital de imagine, din contra am spune. Cu toate acestea, istoria consemneaza si fapte care dincolo de o posibila Teorie a Conspiratiei arata ca de cele mai multe ori marile evenimente din istorie sunt atent coordonate si duse la indeplinire dupa un plan bine stabilit de o anumita asa zisa “elita” a vremurilor.

 

Evident, vulgul nu are acces la aceste informatii, de aceea consideram ca este de datoria noastra sa le prezentam, fie si schematic.

NE CEREM SCUZE DE CALITATEA IMAGINII DIN CLIPUL VIDEO ATASAT, DAR VA ASIGURAM CA LUCRAM CONTINUU PENTRU IMBUNATATIREA CALITATII INFORMATIEI LIVRATE.

MULTUMIM!

REDACTIA