VIDEO – TV News Buzau – INTERVIURI ALTFEL – Starea justitiei din Buzau si cum se mai fura “legal” – cu jurist Adrian Robertin Dinu. Atacam frontal lucruri nespuse in peisajul buzoian

TV NEWS BUZAU   Interviuri altfel   starea justitiei buzoiene cu Adrian Robertin Dinu   06.02.2018Dupa cum am obisnuit cititorii canalului nostru media si pe cei care ne urmaresc emisiunile la TV News Buzau, si de aceasta data aducem in fata buzoienior aspecte inedite legate de starea justitiei buzoiene si prezentam in treacat (pentru inceput) cateva cazuri, in premiera pentru spatiul media buzoian.

 

Invitatul nostru este juristul Adrian Robertin Dinu, un justitiabil ambitios care fara frica, “bazat” pe dreptate si adevar si nu numai, dorind “legea si ordinea” in societate, ne impartaseste printre randuri, experientele sale legate de lumea justitiei si de unele problemele cu care se confrunta in instanta. Cu siguranta vom continua sa-l invitam si fara tagada veti afla lucruri inedite numai aici…la TV News Buzau – singurul canal media la care se vorbeste liber si direct.

MULTUMIM.

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=ukCYLUs1qOk&feature=youtu.be