EL sa fie alesul? Buget urias, un singur post, un singur candidat la sefia unui serviciu important din structura DGASPC Buzau
Last Updated on 06/02/2018 by Iulian Gavriluta

DGASPC BuzauDGASPC Buzau a fost in ultima perioada in cautare de specialisti. Au fost  scoase la concurs pe rand mai multe functii de sef: Sef serviciu BUGET si Sef serviciu Monitorizare, Sef Birou Juridic si apoi a venit randul Concursului de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef serviciu – Serviciul Contabilitate, din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau.

In 2017 functia a mai fost scoasa la concurs, din pacate din cei trei candidati inscrisi pentru lucrarea scrisa au ramas doar doi iar acestia s-au impotmolit cu note mai mult decat rusinoase. De aceasta data, pentru sustinerea probei scrise ce se va sustine in data de 08.02.2018 la sediul ANFP, a fost admis dosarul unicului candidat, STANCIU Marius Sorin. Asteptam cu interes sa vedem daca el va fi "alesul" sa semneze documentele contabile pentru un buget cu cifre muuuuulllteeeee.

A.M.