ROMANIA, TREZESTE-TE! Un film rusine, ce NU trebuie vazut! Astazi la Buzau ruleaza un film despre un cuplu GAY….O propaganda pentru HOMOSEXUALITATE. Un subiect ce merita promovat?

SoldatiiIn aceasta seara la Buzau ruleaza filmul “Soldatii. Poveste din Ferentari”, o poveste despre…..HOMOSEXUALI. Incepand cu ora 19.00 Cinemagia – Happy Cinema Buzau prezinta un film al lumii din Bucuresti, o lume pe care cu certitudine nu o gasim doar in Bucuresti ci in toate orasele din tara.

 

"Soldaţii. Poveste din Ferentari" spune povestea lui Adi, un antropolog în vârstă de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui, care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo îl întâlneşte pe Alberto, un rom sărac, fost puşcăriaş, care promite să îl ajute să cunoască cântăreţi. Destul de repede, cei doi încep o relaţie. Când banii se termină, amândoi se trezesc captivi într-un apartament în care se iubesc sincer şi se folosesc unul de altul. Adrian Schiop şi Vasile Pavel Digudai interpretează rolurile principale. Filmul acesta va va contura o altfel delume,lumea unui cuplu gay, intr-o atmosfera de manele, bautura, santaj, batai, saracie. O lume in care atat timp cat exista bani oamenii se folosesc unii pe altii iar cand nu mai exista lucrurile iau o alta turnura.O lume in care speranta pentru mai bine nu exista…Un film ce merita a nu fi vazut. Zilele trecute, o proiectie ce a rulat la Muzeul Taranului Roman, „120 de Bătăi pe Minut”, câștigătorul „Grand Prix” de la festivalul de film Cannes 2017, a fost întreruptă de mai mulți protestatari care purtau însemne creștine. Manifestanții au intrat pe neașteptate în sală și au intonat cântece ortodoxe, nemulțumiți de tema filmului, care privea lupta activiștilor din comunitatea LGBT pentru a combate epidemia de SIDA din anii 1990.        

E.S.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WuMW679lnNE