FOTO – Comentam si noi oleaca? Tacamuri ciobite si multa mizerie la “BISTRO – Junior”. Se intampla la Buzau, intr-un oras profund corupt unde autoritatile tac, manjite probabil de rotaryanul “Cazma”
Last Updated on 05/02/2018 by Iulian Gavriluta

Mizerie dispret farfurii ciobite Biustro Buzau 1Vreau sa comentati fara frica...ce dracu! Suntem la 29 de ani de la Revolutie! Unii au prosperat prin furturile fabricilor (Toma, Gagu etc) si a  localurilor (Musca, Cazma, etc ). Buzaul nu este numai un oras “rosu” ci si unul profund corupt, unde de cele mai multe ori, autoritatile platite din bani publici si institutiile statului menite sa vegheze la respectarea legii, sunt mana in mana cu interlopii si evazionistii. Drogurile infloresc, in timp ce Bilantul IPJ si Antidrog anunta scaderi ale consumului de droguri de mare risc

(ii invitam pe acesti flausati in uniforma sa-si faca “Bilantul” prin toaletele localurilor patronate de smecherii urbei! Asta daca nu sunt ei insisi coordonatorii retelelor de traficanti!!!), mizeria si infectiile colcaie in asa zisele localuri “de lux” iar pericolele unui nou “COLECTIV” stau sa reinvie curand in aceste “spelunci”, in nesimtirea crasa a celor mai multi dintre sefii pusi politic si pe interese amoroase, ai acestor institutii corupte si putrede. Iata cum arata “servirea” la unul dintre cele mai apreciate si frecventate “localuri” din Buzau – “Bistro Junior”, patronat de rotaryanul Cazma (asa-i sopteste probabil “Marele Arhitect” la urechea naclaita de Satanism si materialism dialectic). Imaginile vorbesc de la sine (ne-au fost trimise de cititori, in weekendul trecut, prin posta electronica). Evident nu ne asteptam la vreo reactie oficiala (autosesizarea este desuet), decat la amenintari la adresa noastra….asa cum se intampla  in astfel de cazuri.

 

Noi vom continua si mergem mai departe decat ar banui unii si mai adanc decat si-ar dorii altii!

NEWS BUZAU – O ALTFEL DE PRESA!

REDACTIA

{vsig}Bistro-mizerie{/vsig}