VIDEO – INCREDIBIL…CAT TUPEU! George Ivascu, MASONUL numit in fruntea Ministerului Culturii a ELIMINAT cuvantul „român” din juramantul depus
Last Updated on 04/02/2018 by Iulian Gavriluta

Ivascu mason juramantMasonul numit in fruntea Ministerului Culturii a schimbat juramantul depus in fata presedintelui Romaniei. A eliminat „roman” din juramant. Noul ministru al Culturii, George Ivascu, a eliminat cuvantul „roman” din textul juramantului pe care l-a depus, la Palatul Cotroceni. 

 

Juramantul standard rostit de toti ministrii a fost acesta: „Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”.Insa Ivascu a eliminat cuvantul „roman” si a spus:„Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului meu„. Vezi video de la minutul 20.00. Potrivit declaratiei de interese din 2017, Ivascu este membru in Marea Loja Nationala Romana.

SURSA: http://ortodoxinfo.ro

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=MitSm4s3JRo