LIVE – UN SHOW VIBRANT! Buzoianul Mares PANA cu piesa „Daydreamer” concureaza in aceasta seara in Semifinala EUROVISION 2018
Last Updated on 04/02/2018 by Iulian Gavriluta

Mares PanaSemifinala de la Craiova a editiei Eurovision 2018 va avea loc la Teatrul National, astazi, duminica 4 februarie. In acest an, Selectia Naţionala se desfasoara sub sloganul "Eurovision uneste Romania!". Mares Pana are o experienta muzicala vasta, cu o activitate de 17 ani pe scene din intreaga lume.

 

Cu un timbru vocal versatil, artistul a abordat genuri dintre cele mai diverse, de la jazz standards la evergreen-uri pop-rock, alaturi de Viva Band din Statele Unite ale Americii, iar de noua ani, atunci cand nu este pe scena, preda canto celor care viseaza la o cariera in muzica. „Visatorul” promite un show vibrant, cu care spera sa incante si audienta din Portugalia si intreaga Europa. Piesa "Daydreamer" a fost compusa chiar de interpret, alaturi de compozitorul si bunul sau prieten Georgian Margarit, pe versurile lui Stefan Marin (ARTholic) si orchestratia semnata de fostul pianist al trupei Mandinga, Omar Secada (Piano Beats).

Piesele inscrise in cadrul semifinalei de la Craiova

"ALL THE LOVE AWAY" -  Erminio Sinni & Titziana Camelin

"COME BACK TO ME" -  Zavera

"DAYDREAMER" -  Mareş Pana

" FIRE IN THE SKY" -  Aurel Dinca

"KING" -  Tavi Clonda

"LA LA LA" -  VYROS

"PAINT IT RAINBOW” - Diana Bratan

"REACH OUT FOR THE STARS" - Carolina Gorun

"REVIVAL" - Elena Hasna

"SO GOOD WITHOUT YOU" - Eliza Chifu

"THE STORY GOES ON " - Ayona

"TRY" - XANDRA

Juriul Selectiei Naţionale este format din Marian Ionescu, Ilinca Bacila, Nicu Patoi, Liliana Stefan si Viorel Gavrila. Din cele 12 piese, acestia vor alege trei ce vor merge mai departe in Marea Finala. Pentru editia 2018 a Selectiei Nationale, TVR a primit 72 de piese, 60 dintre acestea intrand in cele cinci semifinale. Pe langaevenimentul din Craiova, Eurovision 2018 va avea semifinale in Focsani (21 ianuarie), Timisoara (28 ianuarie), Turda (11 februarie) si Sighisoara (18 februarie). Show-urile vor fi transmise in direct la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR Moldova precum şi pe TVR+, de la ora 21.00. Prezentatori vor fi Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu.

SUCCES!

Sursa: infomusic.ro

A.M.