EFECT DE MAGIE! Glitterage, noua tehnica de colorare a parului care te face sa fii stralucitoare ca un diamant
Last Updated on 03/02/2018 by Iulian Gavriluta

GlitterNicio melodie interpretata de artista Rihanna nu poate fi data uitarii. Poate te intrebi care este legatura intre cântecele ei si tehnicile de colorare ale parului. Ei bine, noul trend, care poarta numele de glitterage, te va face sa „shine bright like a diamond”  - in traducere libera, sa fii stralucitoare ca un diamant!

 

Aceasta tehnica de colorare a parului este o combinatie intre gelurile stralucitoare pentru par si balayage.

Glitterage, noul balayage

Tehnica de baza pentru acest model este balayage-ul. Imbunatatirea consta in suvitele subtiri care stralucesc si in intuneric. Unde mai pui ca albastrul este o alegere foarte curajoasa pentru o culoare de par? Si fetitele pot fi in pas cu moda! Nu iti face griji, pentru ca substanta nu este nociva pentru par si se curata la prima spalare. Micile fashioniste se vor bucura de aspectul parului lor si vor fi foarte admirate.

Ce iti atrage atentia: coafura spectaculoasa sau sclipiciul din par?

Cand sunt combinate, acestea dau nastere unui look incantator. Poti sa alegi aceasta tehnica inclusiv pentru noaptea nuntii tale. Glitterul transparent arata absolut extraordinar pe parul brunet. O pata de sclipici nu strica niciodata, iar buclele vor fi mult mai bine evidentiate. Daca mergi la o petrecere intr-un club, trucul acesta te va salva de o alta vizita la salon. Daca ne uitam la multitudinea de culori de pe parul din imagine, paietele lucioase ar fi ultimul detaliu pe care il observam. Totusi sclipiciul este trucul care definitiveaza un aspect total nonconformist!

A.D.