INGRIJORATOR! Doua accidente chiar pe trecerea de pietoni – unul in municipiu si altul la Costesti. Vezi cum s-a intamplat si ce au patit victimele
Last Updated on 02/02/2018 by Iulian Gavriluta

accidente trecere pietoniAseara, au avut loc doua evenimente rutiere din care au rezultat ranirea a doi pietoni (in locuri diferite) care traversau regulamentar, pe trecerea de pietoni.

 

 

 

Primul caz:

Din primele date, un buzoian in varsta de 49 de ani care se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Buzau, nu a acordat prioritate de trecere unei minore de 15 ani, care se angajase in traversarea drumului public pe marcajul pietonal si a acrosat-o. In urma impactului a rezultat ranirea pietonului care a fost transportat la spital. Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile.

Al doilea caz:

Pieton accidentat de un autoturism pe DN 2 in localitatea Costesti, in timp ce traversa pe marcajul pietonal. A fost preluat si transportat la spital

Din primele date un buzoian in varsta de 29 ani, care se deplasa cu un autoturism pe DN 2 E 85 pe directia Bucuresti catre Buzau, in localitatea Costesti nu a acordat prioritate de trecere unei femei in varsta de aproximativ 44 ani, care se angajase in traversarea drumului pe marcajul pietonal. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a pietonului, ce a fost transportat la spital. Politistii rutieri au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

E.S.