TALHARIE IN TOIUL NOPTII! Trei tineri din Buzau l-au vazut beat, l-au batut si i-au furat telefonul unui barbat din Zoresti. Unul dintre agresori a fost RETINUT

Furt telefon mobilLa data de 31 ianuarie a.c., politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Buzau, au identificat la scurt timp de la comiterea faptei, principalii banuiti de comiterea unei talharii. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca in noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., trei barbati in varsta de 24, 32 si 40 de ani, toti din Buzau, ar fi sustras telefonul mobil unui barbat in varsta de 45 de ani, din Zoresti, prin violenta si profitand de faptul ca acesta se afla in stare de ebrietate.

 

Prejudiciul a fost recuperat si predat persoanei vatamate. Pentru probarea activitatii infractionale, politistii au efectuat trei perchezitii domiciliare si de asemenea, au extins cercetarile fata de barbatul in varsta de 32 de ani sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere. Fata de acesta a fost luata masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore. Urmeaza ca in cursul acestei zile, banuitul sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau in vederea luarii masurilor legale.

E.S.