CU OCHII PE SOFERI! RAZIE a politistilor si jandarmilor buzoieni printre participantii la trafic. Ce nereguli au fost constatate
Last Updated on 01/02/2018 by Iulian Gavriluta

IPJ Buzau 3La data de 31 ianuarie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Buzau au organizat si desfasurat in sistem integrat, o razie pe teritoriul de competenta, in special pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta, dar si pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice, neinmatriculate ori fara a detine permis de conducere.  

In doar cateva ore, politistii au controlat 37 de autovehicule, conducatorii acestora fiind testati si alcoolscopic, iar 52 de persoane au fost legitimate. In urma neregulilor descoperite, a fost constatata o infractiune la regimul rutier, respectiv un barbat de 44 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism, desi avea anulat dreptul de a conduce autovehicule. Un alt conducator auto, in varsta de 45 de ani, din Berca, a fost sanctionat si i s-a retinut permisul de conducere, constatandu-se in urma testarii alcoolscopice ca se afla sub influenta alcoolului. In total au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de peste 3.000 de lei. Activitatile au fost desfasurate impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Actiuni Speciale Buzau si jandarmi din cadrul I.J.J. Buzau.

E.S.