ADAUGA SECUNDE… la viata buzoianului Vasilica LUNGU. AJUTA-L sa-si opereze TUMORA EXTINSA pe mandibula, ureche si cutia craniana
Last Updated on 01/02/2018 by Iulian Gavriluta

Apel umanitarAsociatia Crucea Portocalie aduce in atentia publica apelul umanitar lansat de catre colegii de serviciu ai buzoianului Vasilica Lungu diagnosticat cu cancer parafaringian galopant. Intrucat tumora este extinsa pe mandibula, ureche si cutia craniana, operatia chirurgicala nu poate avea loc acum.

I-au fost recomandate radioterapia si chimioterapia intr-o clinica specilizata din Bucuresti in speranta ca tumora regreseaza atat cat sa poata fi operata. Vasilica Lungu are 54 de ani, este angajat cu salariu minim pe economie la Servelectro Integral SA. Sotia sa este pensionata pe caz de boala urmare a unei operatii pe creier suferita de putin timp. Situatia financiara a familiei este precara. Tratamentele recomandate, asistenta medicala, deplasarile la Bucuresti depasesc cu mult venitul celor doi.

In sprijinul familiei se pot face donatii in contul deschis la ING Buzau RO63INGB0000999904260696 LUNGU VASILICA. Persoana de contact Mariana Lungu ( sotia lui Vasilica) tel 0749030773.

Gandindu-ne ca fiecare dintre noi am putea adauga chiar si cateva secunde vietii lui Vasilica Lungu, atunci, donatia noastra ar fi cu prisosinta rasplatita.

E.S.