Buzoieni, de la 1 februarie NU MAI PUTETI PLATI LA POSTA FACTURA DE MOBIL! Aflati aici ce companie importanta a incetat colaborarea cu Posta Romana

Posta RomanaMii de romani trebuie sa stie asta. Posta Romana face modificari incepand cu data de 1 februarie. Unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania a incetat relatiile contractuale cu institutia, ca urmare a nerespectarii obligatiilor de catre operatorul postal national, a anuntat luni compania de telefonie mobila intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, clientii companiei Telekom vor beneficia, in continuare, de cele peste 40.000 de puncte de incasare (reteaua proprie de magazine, retele de retaileri, banci partenere, ATM-uri si automate de plati), din mediul urban si rural, unde isi pot plati facturile. De asemenea, platile pot fi efectuate online, pe site-ul operatorului, dar si prin debit direct, internet banking sau mobile banking (prin bancile partenere, care ofera aceste servicii). Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din anul 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania. Telekom Romania face parte din grupul Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

A.M.