ZI LIBERA! PROGRAM SPECIAL pe 24 ianuarie pentru banci. Care unitati bancare vor fi deschise si in ce interval orar
Last Updated on 23/01/2018 by Iulian Gavriluta

Program banci

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în ziua de 24 ianuarie. "Ca excepţie, unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare", se arată în comunicat. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, potrivit BCR.

În cazul BRD, miercuri, 24 ianuarie, numai agenţiile băncii din unele centre comerciale vor fi disponibile pentru clienţi, cu programe adaptate la orarele de funcţionare ale respectivelor centre comerciale. "BRD va rămâne aproape de clienţii săi prin serviciile de internet şi mobile banking, precum şi prin serviciul MyBRD Contact (...)", se arată în comunicat.

În 24 ianuarie, sediile Băncii Transilvania (BT) din România şi Italia vor fi închise. "Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, sediile BT din Romania si Italia vor fi inchise, cu exceptia celor din mall-uri si centre comerciale, caz in care programul este urmatorul: 12.00-21.00 (agentiile BT din mall-uri si centrele comerciale din Bucuresti), 11.00-19.00  (agentiile BT din celelalte mall-uri si centre comerciale din tara). Alternativa pentru realizarea platilor si tranzactiilor este BT24 Internet Banking si Mobile Banking" se arata in comunicat.

Ziua de 24 ianuarie este zi nelucrătoare în unităţile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru departamentul Servicii Clienţi (Call Center), cu excepţia unităţilor din centrele comerciale care au un program special, a anunţat banca. 

A.D.