UPDATE – Sora jandarmului, profesoara in Padina, cu antecedente violente asupra unui elev! VIDEO – Jandarmul bataus de la protestul din Bucuresti este nascut in…Padina (Buzau)?
Last Updated on 22/01/2018 by Iulian Gavriluta

jandarm bataus proteste BucurestiSerban Raducu - jandarmul bataus de batrani si paznicul lui Liviu Dragnea este din Buzau, localitatea Padina? Informatia circula pe internet, evident alaturi de amenintari cu moartea la adresa lui, a familiei si multe injuraturi (CU CARE NU SUNTEM DE ACORD!!!). Pacat ca s-a ajuns la asa ceva si mai rau este ca autoritatile in domeniu nu fac nimic sa potoleasca "mania poporului".

 

Cu astfel de elemente se aduce un prejudiciu Jandarmeriei si democratiei romanesti. Din nou se pune problema examenelor psihologice si a celor care le gireaza...pana cand? Nu suntem pentru razbunare si violenta ci pentru liniste si manifestari pajnice de ambele tabere!

REDACTIA

SURSA: https://www.facebook.com/onevisionrezist/posts/141613656508736

UPDATE: Se pare ca violenta e mosteneste in familia jandarmului bataus - Serban din localitatea Padina, judetul Buzau. Potrivit unor surse media din Buzau, in 2015, sora jandarmului bataus - Mihaela Serban (Burnel) a fost acuzata de parintii unui copil de clasa a VI-a ce invata la scoala din Padina, ca l-ar fi lovit puternic pe acesta in timpul orelor, acesta scotand certificat medicol-legal in acest sens. Profesoara violenta - sora jandarmului, a predat (materia Geografie) nestingherita in continuare, la scoala din comuna, fiind "protejata" de pilele politice de rigoare.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xv6mNkn7U0o&feature=youtu.be