UPDATE – Udrea neaga informatia legata de sarcina! Buzoianca Elena Udrea este insarcinata prin…fertilizare. N-a putut altfel! VIDEO BONUS – despre minciuna politica
Last Updated on 21/01/2018 by Iulian Gavriluta

Elena UdreaVeste imensa primita de fosta blonda de la Cotroceni, buzoianca Elena Udrea. Cei de la Antena 3 susţin ca aceasta este insarcinata. Fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale a lui Traian Basescu a aflat recent (?!) ca este gravida, in urma unui proces reusit de fertilizare desfasurat la o clinica din Bucuresti. Udrea este la a treia incercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, si inca nu stie sexul viitorului copil.

 

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre incercarile Elenei Udrea de a deveni mama. Udrea a fost fotografiata in fata unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare in Grecia in acelasi scop. Elena Udrea are 44 de ani si a fost casatorita cu omul de afaceri Dorin Cocos in iunie 2013. In luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitiva.

Sursa: stiripesurse.ro, antena3.ro

A.M.

UPDATE: 

Elena Udrea neagă că este însărcinată. „Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare invitro. Este un fake news”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru Evenimentul zilei.

https://www.youtube.com/watch?v=a54VXJTIRH8&feature=youtu.be