Tiganul (“Herr” – germana sau “Hau” – romanes) Călin Kasper conferentiaza “la Cazma” (?!) si improasca mintile naivilor cu elucubratiile sale patriotarde de sorginte iohannesiano-sorosista!
Last Updated on 20/01/2018 by Iulian Gavriluta

Falsul patriot Calin KasperIn ultima perioada patriotismul si pe undeva nationalismul sunt “la moda” printre mincinosii care vor sa duca in derizoriu astfel de concepte de sorginte divina (arhetip ceresc – Steinhardt, Tutea). Ca niste adevarati condensatori ai vidului mundan, cu un trecut mai mult decat dubios, fara girul adevaratilor patrioti si nationalisti, verificati si experimentati in temnitele (“Academiile”) comuniste, care mai de care alogen cu perciuni sau nu, dau lectii de convietuire fraierilor sau nestiutorilor avizi “de altceva” in peisajul cetatii.

 

Se scot pe banda rulanta carti indoielnice, ni se prezinta pe la tembeliziuni modele desantate gen Patapievici, Cartarescu, Liiceanu, Paleologu, Djuvara sau altii, vrand sa ingroape cu totul adevaratele valori ale neamului acestuia haituit din interior. Olimpicii sunt furati de Rotarieni cu masca puturoasa a caritatii Marelui Arhitect, satanistii nu mai fac ritualuri negre ci “gri” prin muzica, destrabalare si alte orgii educative asa zis non-formale, aparitiile scriitorilor adevarati sunt diluate daca nu impinse la fundul sacului de tot felul de frustrate si ageamii care isi scot carti de duzina, artistii second-hand triumfa prin piete cu lalaiala sau playback lamentabil, politicienii intra in loje obligatoriu, parintii sunt obligati sa isi creasca new-age-ist copiii, Craciunul si alte sarbatori crestine sunt interzise in scoli si gradinite si am mai putea enumera la nesfarsit aceaste diabolice ofensive anticrestine si antinationale. Vechile paradigme din toate domeniile traditionale si verificate in “focurile veacurilor” sunt inlocuite cu noile paradigme, fara ca formatorii de opinie sa isi dea seama de genocidul cultural si national ce va urma (cei buni stau deoparte, la un post caldicel, cu un salariu bunicel!). In acest context o aparitie puturoasa ca lui Calin Kasper lasa o urma de cometa naclaita in lesurile culturale postmoderne, fara ca oamenii “de bine” sa se sinchiseasca sa anunte, sa traga un semnal de alarma printre romani – fie ei de aici sau de aiurea.

Calin Kasper – tiganul din Germania ne da lectii de patirotism?

Iata ca in acest contest nu este deloc intamplatoare aparitia unor trepadusi flausati ca acest Calin Kasper, autor “de succesuri” printre capsunari si dezradacinatii diasporeni (intre Exil si Diaspora diferenta este nu numai de semantica, ci si de profund inteles metafizic). Printr-o diluare aproape homeopatica a intelesurilor nationalismului (de la “neam”) si a patriotismului (de la “tara”), acest caraghioslac de asa zis poet si scriitor, vrea sa vorbeasca astazi  20 ianuarie, începând cu orele 16.30, la o dublă conferință și lansare de carte la Cafeneaua Artiștilor (tocmai acolo!). Calin Kasper, propagandistul merkelului și gornistul klausului nu vrea altceva decat INFILTRAREA IN CERCURILE NATIONALISTE, uzand de o poleiala de patriotism, dand pe nemancate, ageamiilor, date istorice, fapte si intamplari de-a valma. Amatorismul lui pute de la distanta, el figurant, pentru cunoscatori ai fenomenului, ca propagandist al Grupului Etnic German din România (a carui membru a fost Klaus Werner Iohannis!) care a fost înfiinţat imediat după Dictatul de la Viena.

Ce este Grupului Etnic German din România (justitiarul.ro)

Grupului Etnic German din România exista şi în alte ţări cu minoritate germană: Franţa (Alsacia), Polonia (Silezia), Cehoslovacia (Sudeţi). Scopurile acestor Grupuri Etnice Germane (celebra Coloana a V-a a lui Hitler) erau: propaganda nazistă, sabotajele economice, acţiunile diversioniste în spatele frontului, „intoxicarea” şi dezinformarea populaţiei majoritare din ţările respective. Etnicii germani din România au aderat, trup și suflet,  la această organizație construită pe ideologia nazistă importată de la mama ei, Germania. Datorită veșnicului lor complex față de germanii-germani care nu-i prea considerau pe acești nomazi ai lor ca rasă pură, ariană și-i numeau ironic „Zigeuner“, sașii s-au dovedit mai fanatici decât nemții din Germania sau Austria în aderarea la ideologia nazistă. Aceștia nu au pregetat să se  înscrie în Grupul Etnic German din România și să se înroleze voluntari în Waffen SS, deși puteau opta și pentru Wehrmacht, trupele regulate germane sau chiar Armata Română, din moment ce erau, totuși, cetățeni români!

Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României.

Imediat după evenimentele din decembrie 1989, la Sibiu s-a înființat Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), care s-a autodeclarat mai târziu succesor al Grupului Etnic German, ca să poată revendica imobilele confiscate în baza Decretului – Lege nr. 485! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre FDGR, Primăria Sibiu – ambele conduse de Iohannis Klaus Werner – și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial și aici: „Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

Herr Călin Kasper a fost un foarte activ agent electoral al lui Klaus Iohannis în anul 2014, atunci debutând și pe site-ul naționalist al profesorului universitar Ion Coja, unde încerca cu pseudo-argumente să justifice toate mârșăviile actualului președinte, începând cu traficul de copii, continuând cu casele furate prin uz de fals și terminând cu retrocedările ilegale și abuzive către FDGR-ul devenit succesor al hitleriștilor, așa cum am arătat mai sus.

Azi, prin răspândaci de felul acestui Călin Kasper, dar și prin fundațiile lor așa-zise culturale, în fond trompete propagandistice, germanii rescriu istoria. Asistăm la o ofensivă a revizionismului german și la disculparea pentru crimele comise de ei în Al Doilea Război Mondial. Transformarea criminalilor de război, sașii și șvabii din Waffen SS  –  autori ale unor atrocități de nedescris asupra populației civile pe Frontul de Răsărit, în victime ale deportării în URSS. Normal că rușii s-au răzbunat când s-a întors roata și faptul că numărul de 70.000 de deportați este același cu numărul etnicilor germani din România care s-au înrolat în Waffen SS nu este o coincidență. Marea manipulare germană la nivel internațional se desfășoară în toată Europa, inclusiv prin falsificarea istoriei pe segmentul FDGR din România!

Este sufocat internetul de comentariile sașilor și șvabilor emigrați în Germania, „kasperi” care au preluat atribuțiile propagandistice pe care le aveau bunicii lor în Al Doilea Război Mondial, când, reuniți în hitleristul Grup Etnic German din România, erau parte din celebra Coloană a V-a pe care Adolf Hitler o formase în țările cu minoritate etnică germană din Europa. Atunci lipeau noaptea afișe cu superioritatea ariană, acum fac propagandă filogermană pe internet. Majoritatea dintre ei își desfășoară activitatea propagandistică sub pseudonime românești, dar încrâncenarea genetică pe care o au împotriva neamului românesc îi dă de gol. Există și agenți  de influență fățiși, care fac propagandă secesionistă pentru dezmembrarea României și așa-zisa „independență a Transilvaniei”, după stagii de instructaj petrecute în Germania, de unde au și adus material de propagandă anti-românească. Detalii despre indivizii respectivi și acțiunile lor aici: Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Printre acești propagandiști  –  toți cetățeni germani, pro-europeni și globaliști –  a apărut și Călin Kasper, de profesie inginer, ajuns „scriitor”, după ce a tipărit două cărți pentru cercul său de prieteni și istoric amator, care face „arheologie” pe internet, „săpând” după materialele informative scrise de alții.

Una din cele două cărți scrise de Călin Kasper. După titlu, „Pui de țigan”, pare să fie o autobiografie.

Acest Kasper, născut la Sighișoara în anul 1951, a emigrat in Germania în anul 1993 și a devenit vizibil și vocal în mediul online românesc începând cu anul 2010. În prezent se dă mare naționalist pe site-ul profesorului Ion Coja, după ce și-a lăsat icrele globalismului iudeo-masonic timp de trei ani pe site-ul antiromânesc Ziare.com (http://www.ziare.com/colaboratori/calin-kasper/articole/), despre care mulți jurnaliști spun că este finanțat de SRI, fiind o unealtă propagandistică a acestui serviciu secret, devenit o sucursală a serviciilor secrete reunite CIA, BND, MI6 și Mossad. Pe acest site al agenților sub acoperire a publicat articole și Călin Kasper în perioada 18.08.2010-1.05.2012, ultima însăilare scremută a inginerașului devenit scriitor peste noapte fiind intitulată „Vadim, Ponta si gradina lui Dumnezeu”, în care încerca stângaci să-l ridiculizeze pe naționalistul Corneliu Vadim Tudor.  (http://www.ziare.com/politica/stiri-politice/vadim-ponta-si-gradina-lui-dumnezeu-opinii-1164737)

Pentru individul acesta nu sunt probleme de morală dacă mimează în susținătorul legionarilor pe site-ul domnului Coja și simultan este un admirator al Alinei Mungiu Pippidi, după cum se observă în comentariul său de la finalul acestui articol: http://www.romaniacurata.ro/alina-mungiu-pippidi-premiata-de-fp-romania-trebuie-sa-facem-o-schimbare-de-generatie-video/.

Călin, file de povești kasperiste, face asocieri penibile între Mișcarea Legionară și impostorul Iohannis, pe care Kasper îl numește Claus  –  probabil așa se scrie Klaus la ovrei –, un alogen fără o picătură de sânge românesc în vene, impus ca Gauleiter coloniei România, deoarece un român nu ar fi fost capabil să fie complice la jefuirea țării până la capăt. Acesta a fost și motivul pentru care toți președinții impuși României, din 1990 până în prezent, au fost alogeni, chiar dacă aveau nume românești. Cât despre articolul lui Kasper, se observă clar manipulare agentului de influență pentru spalarea pe creier a românilor! Acesta se învârte în jurul cozii cu niște teorii absurde, o dă după cireș aiurea, o trântește viguros de copac, o scutură energic și până la urmă aduce cititorul la concluziile lui false și tendențioase. Citind aberațiile și argumentele neghioabe ale „analistului” Kasper, nici nu știi ce să faci, să râzi sau să plângi: http://ioncoja.ro/de-ce-johannis-si-nu-ponta/ Dacă tot ați activat linkul, citiți și comentariile, fiindcă merită parcurse și explicațiile suplimentare ale pseudo-naționalistului din Germania, dar și replicile românilor cu dragoste de țară. De apreciat că există totuși oameni cu discernământ și inteligenți. Unii sunt cei care au observat evidența că nu-i nici o diferență între Iohannis sau Ponta, amândoi fiind slugi la aceiași stăpâni, iar alții s-au prins de hramul purtat de cetățeanul german Kasper și misiunea lui printre naționaliștii români! Interesant este că impostorul „neamț” s-a făcut stăpân pe site-ul profesorului Coja, numindu-l „blogul nostru”.

Prin bunăvoința domnului profesor Ion Coja, a fost publicat pe site-ul dânsului și acest articol al meu, în data de 26 aprilie: Emmanuel Macron, un Nicușor Dan al francezilor. Domnul Coja i-a adăugat ca supratitlu: „Emmanuel Macron, gerontofil încă din anii liceului, cu mari șanse s-o instaleze la Elisee pe prima babă a Franței!” Iată cum a comentat la respectivul articol kasperul, sluga merkelului: „Romanii au o fobie in a privi totdeauna la lucrurile neimportante! Marinica baiatule, nu te mai uita la albiturile lui Macron si ale sotiei sale, fiindca asta aduce a obsesie sexuala. Omul traieste cu baba lui, cum iti place asa de mult sa-i spui, de ani de zile… unde vezi tu imoralitate la el? Si chiar daca ar fi, precum Clinton, sau altii, nu asta este de interes pentru noi. Tu te-ai uitat la programul partidului lui? Pariez ca nu, ti-au ramas ochii la lucrurile de suprafata. Iar daca face politica lui Soros si a finantei mondiale, ar fi trebuit sa dai si niste exemple. Asa, ca noi astia mai prosti, sa intelegem ce tu consideri a fi de la sine inteles. Am sa fac eu serviciul asta. Iata cateva ceva spicuit din programul electoral al partidului lui Macron: (luat dintr-un articol al lui Gotiu):

«Interdicția ca parlamentarii să exercite activități de consiliere (sau, mai pe românește spus: interzicerea lobby-ului interesat oneros, sau, și mai neaoș: interzicerea conflictului de interese); fiscalizarea întregii remunerări parlamentare; încetarea regimului special al pensionării parlamentarilor; interzicerea angajării de către parlamentari a unor rude sau membri ai familiei; interzicerea cumulării a mai mult de trei mandate identice succesive; interzicerea candidaturilor la funcții publice a tuturor celor care au cazier judiciar; reducerea cu o treime a numărului parlamentarilor.»

Daca Soros ar sustine un asemenea program, m-as face sorosist infocat, sa fiu al lui Neghinita daca nu!”

Cine a citit articolul meu, a observat că exact asta am făcut, am adus argumente privind relația dintre Macron și hienele aristocrației bancaro-financiare, cu trimitere directă la stagiul efectuat de prezidențiabilul francez la Banca Rothschild. Propagandistul german dorește o Franța umilă în continuare, îngenuncheată în fața unei Europe germanice, iar Macron reprezintă garanția perpetuării acestei situații! Se observă, din nou, manipularea clară în direcția globalisto-internaționalistă executată de Călin Kasper, care-l invocă pe Goțiu, cel care a primit ani de zile bani de la George Soros, prin SAR (Societatea Academică din România a lui Alina Mungiu Pippidi, altă persoană admirată de postacul kasperist). Deranjat și de miștocăreala ieftină a fitilistului de profesie, care m-a apelat cu oltenescul „Marinică”, chipurile el fiind de proveniență ardelenească, superioară, i-am răspuns pe același calapod: „Mai nene Calin, daca a ajuns Gotiu (de la USR si asta, da’ nu-i omul lui Soros nici el, ca asa zice oracolul kasperist!) sa fie far calauzitor pentru matale e clar, m-am convins! Rahaturile de care vorbesti ca le sustine Macron – desi asta nu are un program clar! –, asa-zise masuri anticoruptie, le cer si aia de la USR. Nici faptul ca Macron a lucrat la banca Rothschild si a renuntat pentru un salariu de bugetar in guvernul Frantei, nu-i o dovada ca face politica finantei? Da’ tie, ca unui mos pervers, ti-a ramas pe retina doar baba poponarului, pe care o tine de nevasta ca acoperire pentru homosexualitatea lui.”

Ca o paranteză, că tot am vorbit de (h)ardeleanul negru ca tuciul, pe nume Călin Kasper. Individul care se dă naționalist, nu este doar un admirator al globaliștilor Alina Mungiu-Pippidi (acum și ea în Jermănica postacului toxic) și Mihai Goțiu (unsurosul ăla care doarme pe el în Parlament, provenit din Clujul sătul de România al lui Sabin Gherman), dar Călin Kasper e și un cititor fidel al site-ului secesionist „Verein Neuer Weg – Asociatia Neuer Weg” (îl găsiți aici printre comentatori: http://www.neuerweg.ro/verein-neuer-weg-asociatia-neuer-weg/), o tribună de propagandă autonomistă, revizionistă, antiromânească și revanșardă a unor sași din Făgăraș, scârbiți și ăștia de România!

Probabil că ironia mea a declanșat ego-ul de„scriitor celebru” și guru al fraierilor sau frustrările unui vârstnic ce se crede încă june, fiindcă  a urmat un comentariu mârlănesc al kasperului, exact cu limbajul pe care-l reproșează „neamțul” din franzelă „miticilor”: „Ti-am atras prieteneste atentia, ca articolul tau este subred si cam inclinat pe o parte. Nu are substanta si argumentatia este deficitara. Te legi de lucruri neesentiale, doar pentru ca ai impresia ca esti jmecher si o sa radem de prostioarele pe care le scrii.

N-ai priceput mesajul, se pare ca nivelul a fost prea ridicat pentru intelegerea matale si ai continuat in acelasi stil de vagabond de pe la Dudesti, proferand jigniri cu o nesimtire care mi-a dat de gandit.

Asa ca m-am pus sa consult oracolul kasperist, fiindca limbajul tau de lemn si apucaturile, imi aduceau aminte de aroganta si nesimtirea unora care pe timpuri, nu le ajungeai cu prajina la nas: securistii. Ai multe apucaturi de-ale lor, nu-i asa? Ca sa-ti aduc aminte cine esti, citeste si tu articolul de mai jos:

http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/justitiarul-marius-albin-marinescu-nume-de-cod-rahova-ii-62188.html

Pentru un fost colaborator al securitatii, ar trebui sa ai ciocul mai mic. Ai gresit cand ai intrat pe internet, fiindca baietii care umbla pe acolo sunt dezghetati la minte. Iti aduc ca exemplu comentariul lui Lucian Matei din Buzau, despre persoana mataluta: (Ziaristii de la trinbuna ti-au pus si poza in ziar, ca sa te recunoasca lumea cand te va vedea si sa se fereasca!)

«Are figura de prost.Mai greșea si Secu uneori si mai lua si prosti. »

Eu insa, nu ma iau dupa vorbe si sunt dispus sa te iert, fara sa am nici un motiv, adica crestineste. Oricarui om trebuie sa i se dea sansa de a se indrepta. Eu, din partea mea, inclin sa-ti uit magariile, daca vii cu articole argumentate, decente si cu miez. Daca nu cumva iti cer prea mult!

Ai vazut acum ce mos pervers pot sa fiu? Cine te-a pus sa ma starnesti?”

Mda, ce să stârnesc? Este riscant să stârnești / răscolești cu bățul un căcat uscat, deoarece o să pută în mod sigur! Ca atare, nu intenționam să scriu despre acest neica nimeni, un penibil postac  anonim și răspândac de duzină pe internet, însă atacul său de mitocan, plus argumentul suprem al fizionomiei, asemănător cu „Urâtule!”, rostit de un „domn Goe” îmbătrânit în rele, dar rămas pueril ca gândire și exprimare, m-au determinat să aștern aceste rânduri, mai ales că domnul profesor Ion Coja nu a permis afișarea ultimei replici postate de mine. Bine că-i liber la insulte doar pentru cei care mă atacă.

Kasper îl citează pe unul, care cică e „dezghețat la minte” fiindcă el mă vede cu „figură de prost” și ne mai spune și cum îl cheamă pe „evaluator”, de parcă imbecilul respectiv ar fi un estet, autor de expertize unanim acceptate la nivel planetar. Băi Kasper, eu fără să citez pe nimeni, fiindcă nu sunt laș ca tine, îți spun că ai o fizionomie de țigan căldărar. Dacă filtrez puțin aspectul tău și prin prisma studiilor lui Cesare Lombroso, așa ca „dezghețații la minte”, aș putea spune că nasul borcănat și obrajii buhăiți indică o degenerare accentuată.

Crede-mă, sunt mai competent în ale esteticii decât necunoscutul Lucian Matei din Buzău, fiindcă am profesat ca sculptor și chiar am studiat antropologie în facultate. De ce nu l-ai citat de pe site-ul ziarului „Tribuna”, al pușcăriașului Ilie Carabulea, pe unul care mă apăra, că aceia sunt mai mulți decât detractorii, măi Căline, măi?!

Nu-i prima data când sunt atacat de postaci profesioniști (numiți și trolli) pe internet și pe site-ul  http://ioncoja.ro/, acuzele fiind după același șablon: „Marinescu, securistul”. Bine, asta pe lângă clasicele texte cu „Marinescu este bețiv”, deși nu am mai pus picătură de alcool în gură din secolul trecut, mai precis din luna iulie a anului 1999 sau „Marinescu e nebun”, cu toate că sunt posesor de permise de port-armă și de conducere auto. Armata de lichele calomniatoare își face simțită prezența mai ales atunci când sunt publicate materiale scrise de mine, care conțin ticăloșiile comise de Klaus Iohannis și onor consoarta sa. Ba, mai mult, unii dintre postaci plusează, cică am fost „turnător” la Securitate, deși nu există nicăieri o sentință judecătorească care să constate calitatea de informator! Nu, băi leprelor, nu am fost informator al Securității, dar acum puteți să mă faceți „securist” pentru că încerc prin umilele mele mijloace să asigur SECURITATEA ȘI INTEGRITATEA acestei  țări, pe care voi o vreți dezmembrată, trădătorilor!

Iată și comentariul meu, răspunsul cenzurat de profesorul Coja sau persoana care administrează site-ul: „Eu nu sunt prieten cu un fals nationalist agramat, care se da sustinator al legionarilor si prin asta se crede el insusi smecher, nu „jmecher”, cum ai scris tu. Gogorita cu securitatea a fost scoasa de banditii despre care scrisesem ca jurnalist de investigatii, fiindca am incomodat marionetele sistemului, nu am fost sluga lui, ca dumneata. Eu nu am dat in viata mea macar o singura nota informativa, dar toate sifoanele Securitatii v-ati oplosit in Germania! Daca pentru inteligenta dumitale parerea personala a unui imbecil de internet despre aspectul fizic al cuiva este un argument, inseamna ca esti la acelasi nivel intelectual cu „esteticianul” de doua parale. Tu te-ai uitat in oglinda, mai Adonis cel negru si fudul? Ia uita-te, piticanie si o sa vezi ca-ti ranjeste de acolo o mecla de frizer pensionar. Am explicat pentru oamenii normali cum a fost cu asa-zisa colaborare cu securitatea: http://sibiu.justitiarul.ro/adevarul-despre-mascarada-jurnalistul-marius-albin-marinescu-a-fost-declarat-colaborator-al-securitatii/ Din pacate, dumneata nu te incadrezi la categoria „oameni normali”, esti doar calul troian bagat in cetatea nationalistilor autentici. Ce sa starnesc la un bosorog nesimtit si infatuat? Vise, taica, vise!”

Propagandistul tuciuriu are fizionomie de khazar.  Sas nu este sigur cu tot numele său, Kasper, fiindcă am crescut printre sași și aceștia nu-și botezau copiii cu prenume românești!  Țigan, chiar dacă pare după fizionomie, culoare și exprimare, nu are cum să fie din cauza numelui. Țiganii ungurești mai au nume scrise cu kappa, dar ăsta nu-i nici ungur. Așa că nu mai rămâne decât neamul ălora de-și iau nume de împrumut de la alții, mai ales că parte din ei sunt mai măslinii, la fel ca balaoacheșul ăsta.

Iată câteva argumente forte că numitul Călin Kasper este un impostor, care pozează în nationalist și susținător al legionarilor:

– Un naționalist, indiferent de etnia lui, ar fi alături de naționalista Marine Le Pen din solidaritate și cu siguranță nu i-ar ridica osanale globalistului Emmanuel Macron, așa cum face propagandistul din Germania.

– Alina Mungiu-Pippidi nu poate decât să-i provoace scârbă unui autentic nationalist român. Nu pentru că este evreică, aici nu-i vorba de antisemitism, ci pentru că individa aceasta a batjocorit permanent neamul românesc, la fel ca fratele ei, regizorul Cristian Mungiu. Pe o ticăloasă care a blasfemiat credința creștină prin piesa sa de teatru „Evangheliștii”, doar un ticălos la fel ca ea poate să o admire, așa cum face Călin Kasper, niciodată un nationalist român! E valabil și pentru soroșistul  Mihai Goțiu, alt reper moral al kasperului.

– Naționaliștii români nu fac deosebiri între români pe criterii regionaliste, nu-i consideră pe ardeleni superiori moldovenilor sau oltenilor, nu sunt alergici la bucureștenii botezați cu răutate „mitici” și sunt clar adversarii secesioniștilor care doresc dezmembrare României. Ei, Călin Kasper se comportă exact invers!

– Un naționalist român nu poate să fie altceva decît român! Alogenul Călin Kasper, indiferent că este german  sau evreu, nu are cum să fie nationalist român, nu are cum să iubească neamul românesc mai mult decât pe propriul său neam! Iată ce spunea Nichifor Crainic: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.”  Din păcate, stăpânii României au infestat „organismul oficial al statului” cu alogeni, începând cu președinția, continuând cu serviciile secrete, partidele politice și terminând cu sănătatea și învățământul, exact pilonii vitali ai oricărui popor!

Scopurile pentru care Călin Kasper face eforturi ca să pară naționalist sunt: infiltrarea în cercurile patrioților români pentru manipulare, crearea de animozități între camarazi și distrugerea respectivelor grupări din interior, prin implozie. La fel a făcut și pe Altermedia, site care a fost suspendat în cele din urmă. Comentariile sale de la ultimele articole postate pe site-ul profesorului Ion Coja sunt o dovadă a antiromânismului acestui individ, dar domnul profesor doar bombăne și spune că intrusul greșește neintenționat. Nu, domnule profesor, la instigatorul Kasper totul este premeditat și din cauza manevrelor acestuia mulți naționaliști autentici v-au părăsit!

Individul acesta este un impostor pe toate planurile! Călin Kasper s-a culcat seara inginer și s-a trezit dimineața scriitor, așa ca o poluție nocturnă, inevitabilă după o frecătură executată  cu viață prin băgatul plugului în brazda formată din căușul viguros al palmei, cum singur afirmă: „Vedeţi ce uşor este să scrii o carte? Stai cu urechea ciulită la ce povesteşte unul şi altul, te mai freci şi tu un pic de viaţă, bagi sama să nu scapi plugul din brazdă şi pac!, gata romanul!” (http://editura-virtuala.ro/calinkasper/) Scrie omul, scrie mult și prost. Are un stil bolovănos, greoi, prin care mai apar rar mici insulițe de umor îndoielnic și căznit. E grafoman, agramat și îngâmfat. Căutați articolele scrise de el, pe site-ul http://ioncoja.ro/ , ca să vedeți că nu exagerez în descrierea mea. Dincolo, pe site-ul securiștilor (http://www.ziare.com/) , s-au milostivit ăia de el și i-au făcut corectura.

Ca să vă convingeți cât este de agramat kasperul, fără să căutați prea mult, iată aici o mostră edificatoare: „Asta pentru ca ei stiu, mai bine ca toti monarhistii de duzina, ca in vremurile regelui Carol al II-lea, pungasii si excrocii au dus-o mai bine ca-n sanul lui Avraam. Eu sunt insa de parere ca casa monarhica romaneasca si-a mancat malaiul.” (http://editura-virtuala.ro/calinkasper/funia-si-monarhia/#comment-2069) În doar trei rânduri scrise, am găsit: „excrocii” în loc de escrocii, un barbarism specific inculților și cacofonia „că casa”! I-am făcut textului și o captură / copie pentru eternitate, înainte ca „scriitorul” să recurgă la rectificările care se impun.

Deci, croncănitorul ăsta agramat, harapul din Jermănica, ăl’ de s-a autodeclarat scriitor, Întunecimea Sa, Kasper Întâiul Magnificul a decretat că am „limbaj de lemn”. Ciudat, cum a făcut el aprecieri de critică literară pe marginea unui comentariu format din doar patru fraze! E adevărat, eu i-am găsit două greșeli impardonabile într-un text de aceleași dimensiuni. Singura deosebire este că eu am argumentat prin prezentarea dovezilor, nu printr-o evaluare abstractă și subiectiv-răutăcioasă! Regretatul Mihai Ungheanu (scriitor adevărat și reputat critic literar), pe care l-am avut profesor în facultate, spunea că sunt unul dintre cei mai buni mânuitori de condei din presa românească, el fiind și cel care m-a convins să transform publicația sibiană „Justițiarul” în revistă națională. Da’ se vede treaba că Călin Kasper – ca să vorbesc pe limba lui cacofonică – știe mai bine.

Marius Albin MARINESCU (justitiarul.ro)

I.G.

 

Falsul patriot Calin Kasper