UPDATE – Precizare RER – FOTO – Furt de combustibil la RER sau carausie in timpul serviciului?
Last Updated on 19/01/2018 by Iulian Gavriluta

Furturi combustibil RER BZVa mai aduceti aminte (unii dintre cititori), din epoca ceausista, de portbagajele cu yala, telefoanele publice cu lant sau busonul de la rezervoare cu lacat? Au ramas amintire…insa nu si obiceiurile unora dintre lucratori. Pe cand RER umbla cu “sorcova” pe la portile contribuabililor aratandu-le “bau-baul” retragerii pubelei

 

de gunoi sau ii ameninta cu amenzi ca pe vremea cealalta, lucratorii societatii amintite furau fara jena, sau dupa caz, transportau in timpul serviciului recipiente pline cu…(trageti dumneavoastra concluziile din imaginile de mai jos) in locuri devenite adevarate depozite clandestine. “Nu stim” daca este combustibil furat din rezervoarele masinilor societatii amintite, dar cert este ca vechile obiceiuri mor greu sau deloc. In tot acest timp Altafinei si Mocanu (Liviu) isi vad de ale lor preocupari mai mult sau mai putin profesionale! Asadar, cheltuielile RER cresc, pretul pentru ridicarea gunoiului menajer…la fel (in timp ce conditiile de colectare raman tot asa – luni de zile sacii galbeni au lipsit de la cosnumatiori, dar in acelasi timp angajatii RER umbla cu amenintari si amenzi ca nu se aduna selective gunoiul!) si asta in timp ce banii se scurg prin alte parti (dupa cum se vede). Rusinica!

E.S.

UPDATE - Precizare RER: Potrivit relatarii reprezentantilor Rer Ecologic, in acele recipiente nu s-ar afla combustibil (nici noi nu am afirmat asta! - n.r.) ci alt lichid ce a fost transportat, cu masina de serviciu, la domiciliul respectivului angajat. 

PRECIZARE REDACTIE: Fotografiile au fost primite de la un cititor, pe adresa redactiei News Buzau

 

{vsig}rer-combustibil{/vsig}