Tanar, beat si fara permis de conducere! Citeste aici despre isprava unui barbat de 21 ani din Braila prins in trafic de politistii buzoieni
Last Updated on 18/01/2018 by Iulian Gavriluta

Alcool volanPolitistii cu atributii pe linie rutiera au desfasurat activitati de prevenire si combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, la nivelul intregului judet. Astfel, politistii au constatat patru infractiuni la regimul circulatiei si au intocmit trei dosare penale care au vizat conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, conducerea sub influenta alcoolului, precum si conducerea unui vehicul neinmatriculat.  

In urma testarii cu aparatul etilotest, in cazul unui tânar in vârsta de 21 de ani, din Braila, care a fost depistat de politisti la volanul unui autoturism pe raza municipiului Buzau, a reiesit o concentratie alcoolica de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta nu poseda permis de conducere.

E.S.