FOTO – POLITIA LOCALA II DA AMENDA LUI TOMA? Nu este model de prim gospodar al orasului dar este primul…PUTUROS! Toma nu si-a deszapezit trotuarul din fata casei, in schimb ii amendeaza pe altii pentru asta!
Last Updated on 18/01/2018 by Iulian Gavriluta

trotuar inzapezit casa TomaCEL MAI PUTUROS PRIMAR – Donald Tom este singurul proprietar de pe strada Bucegi care are trotuarul inzapezit. Daca pentru altii spune ca trebuie aplicat “regulamentul de convietuire urbana” si trimite politistii locali sa-i amendeze pe cei care nu sunt in ordine si nu isi fac curat in fata imobilului, pentru el aceasta prevedere nu se aplica, fiind deasupra tuturor.

 

Ar trebui sa-i fie rusine pentru faptul ca la ditamai casa (cumparata de la Gagu), “castigata pe bani munciti si cinstiti” (hai ca mai glumim si noi?!), micul trotuar din fata zidurilor de prost gust arata cum se vede in imagine (FOTO). In loc sa se duca la Primarie dimineata sa-i “frece la melodie” pe angajati si pe cel care vrea sa-i ai locul – Ionut Apostu, mai bine ar lua lopata si ar da oleaca de zapada de pe trotuar….si l-am ierta daca sfatuit prost,  isi va cheama slugile din presa sa imortalizeze panarama! Dar de…

I.G.

{vsig}zapada-Toma{/vsig}