VIDEOCONFERINTA – UPDATE – 320 DE GOSPODARII AFECTATE – CODUL PRELUNGIT PANA DESEARA! ATENTIONARE NOWCASTING! Vantul sulfa cu putere in Buzau. Vezi aici pagubele din judet, actualizate in timp real

vantCu toate ca suntem sub cod galben de vant puternic (ANM anunta rafale de 55-65 km/h pana la ora 10:00), pana la acest moment nu sunt semnalate probleme deosebite in judet. Potrivit ISU Buzau in comuna Pardosi sunt circa 30 de familii

 

care din aceasta dimineata – aproximativ ora 06:30 nu au curent electric – vantul puternic a doborat cateva retele de transport a energiei electrice. Avaria a fost semnalata la Electrica si se asteapta interventia lucratorilor specializati.

E.S.

UPDATE: 

Conform datelor centralizate de Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției, activat la sediul ISU Buzău începând cu data de 17 ianuarie, orele 18.00, ca urmare a vântului puternic, o linie electrică și 4 posturi de transformare au fost afectate, iar 320 de gospodării din comuna Pardoși au rămas fără alimentare cu energie electrică.

     În zonă au fost trimise 12 echipe de intervenție și, in jurul orelor 12.00, responsabilii societății Electrica au raportat că situația a fost remediată.

    Conform specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie, avertizarea cod portocaliu de vânt puternic, viscol și zăpadă troienită, care vizează mai multe județe din țară, dar și zona montană a județului Buzău, expiră în această seară, la ora 20.00.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dQL54cqerV4&feature=youtu.be