UPDATE – S-A DECIS, DESPESCU A FOST DEMIS! Chestorul, fost sef de post in Nehoiu (pe vremea lui Haissam) DIN NOU PE FARAS! Astazi i se poate hotari soarta sefului IGPR
Last Updated on 17/01/2018 by Iulian Gavriluta

Despescu incompetentAstazi i se poate hotari destinul chestorului Bogdan Despescu - Seful Politiei Romane! Nu este prima data cand buzoianul Despescu baga "batul prin gard", dar se pare, dupa scandalul si schimbarile din Guvern, ca acestuia i-au cazut toate proptelele si incepand de astazi este in dizgratia noului Guvern condus interimar de Fifor. Reamintim ca tot conflictul a inceput odata cu ultimele evenimente legate de politistul acuzat de pedofilie si s-a terminat cu razboiul intre el si Ministrul de Interne Carmen Dan.

Ultima data, in urma sustinerii de catre fostul Premier Tudose si a mai multor politicieni, Despescu a scapat cu basma curata...sa vedem daca si astazi ii merge "santajul"!

I.G.

UPDATE - S-a decis! Chestorul Bogdan Despescu a fost demis. In urma discutiei avute astazi de premierul interimar Mihai Fifor si ministrul MAI Carmen Dan s-a decis demiterea sefului IGPR.

"Decizia vine după ce în spațiul public au ajuns o serie de documente din care rezultă fără echivoc faptul că acesta a luat la cunoștință despre dosarul penal înregistrat ca urmare a plângerii depuse de femeia hărțuită de Eugen Stan, pila șefului Serviciului Supraveghere Rutieră, cms. șef Vornicu Emanuel Rene."....

Sursa: http://sindicateuropol.ro/despescu-a-fost-destituit-femeia-de-serviciu-poate-sa-ii-ia-locul/