Vezi aici reactiile politicienilor buzoieni la demisia Premierului Tudose
Last Updated on 15/01/2018 by Iulian Gavriluta

liviu dragnea mihai tudoseMarcel Ciolacu, presedinte PSD Buzau, reactie pe facebook: „Mulțumesc premierului Mihai Tudose, întregii echipe guvernamentale și tuturor colegilor mei pentru modul exemplar în care am colaborat în această perioadă. A fost un efort extraordinar pentru a duce la îndeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am câștigat alegerile.

 

Avem o creștere economică record, am crescut salarii și pensii, avem cea mai mică rată a șomajului și am demarat investiții majore în infrastructură. Sunt rezultate bune care oferă viitorului guvern o bază solidă pe care să construiască în continuare astfel încât să aducă prosperitate românilor. Mă voi întoarce cu fruntea sus în Parlament unde voi continua să mă dedic serviciului public în beneficiul României. Și, în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea județului Buzău. Vă mulțumesc tuturor!”

Adrian Mocanu, deputat PMP Buzau: 

Un fleac: l-au ciuruit pe Tudose”…si odata cu el s-a mai facut de rusine cineva: Petre Neagu de la CJ Buzau

Am aflat cu stupoare cum in CeX PSD a fost executat fara drept la replica Mihai Tudose. Ceea ce ma ingrijoreaza este bineinteles atat starea Romaniei cat si “talentul” unora din Buzau de a confunda “smecheria” cu modul cum se conduce un judet. Nu se poate sa confunzi mismasurile “a la Cislau”, cu conducerea unui Consiliu Judetean in mainile caruia sunt destinele buzoienilor. Presedintele CJ Petre Neagu s-a facut de ras inca o data prin lipsa de viziune politica, iesind cu un comunicat (inainte de Cex) prin care-l sustinea pe Tudose si critica propria conducere de partid. Probabil a imbatranit si e timpul sa se retraga daca nu mai reuseste sa-si gaseasca directia. Trebuie sa fii desprins de realitate si sa confunzi modul cum faci “smenuri si susanele” in judet, cu politica de la nivel mare. Am auzit ca intentionat a fost dus intr-o directie gresita pentru ca prinsese prea mult tupeu si si-o luase in cap. Probabil, colegii de partid i-au facut-o sau este deja prea de mult timp in functie si trebuie sa fie scos la pensie! Dincolo de toate si de acest vot, se observa cum romanii o duc din ce in cei mai rau si nu se intrevede nicio schimbare in acest sens.

Rusine Neagu!"

 

Comunicat Guvern:

"Premierul Mihai Tudose și-a înaintat în această seară demisia din funcție, urmând ca, potrivit legii de organizare și funcționare a Guvernului, să fie transmisă Administraţiei Prezidențiale, în cursul zilei de mâine, o adresă oficială în acest sens. Conform procedurilor, președintele României, Klaus Iohannis,  va lua act de demisia din funcție a prim-ministrului Mihai Tudose și va emite decretul de vacantare a postului, precum și decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidențiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial."