UITE CINE VORBESTE!? AM AVUT DREPTATE! Ipocrizie tipic melteana la Donald Tom: “„Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului!… lăsaţi interesele meschine personale”
Last Updated on 15/01/2018 by Iulian Gavriluta

toma PSDUitand cine l-a facut primar, Donal Tom ataca colegii de partid, dand dovada de ipocrizie meltenistica de cea mai joasa speta. Intr-o postare pe facebook – probabil “la una mica” – Tom da cu batu-n balta vorbind (TOCMAI EL!) de interese meschine si cearta in partid: „Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului! Acum, în 2018, la 100 de ani de Românie întreagă, lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară!

 

Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună, chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii!  Românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate! Nu există niciun scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană. Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe! Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti!”, a spus Tom pe FB. Va aducem aminte ca peste 58% din buzoieni nu au iesit la vot in 2016, iar din restul celor cu drept de vot  si care s-au prezentat (41,8%), social democratii au luat aproape 65 %. Din acestia, nici jumatate nu au fost de acord cu Toma, dar pentru ca PSD e un partid disciplinat au votat totusi in consecinta. Asadar, pe cine reprezinti Donald Tom? Din 41,8%, doar putin peste jumatate si din astia iarasi jumatate? Mie mi-ar fi rusine sa vorbesc si nu as deschide gura! Ce erati fara PSD, fara astia cu "interese personale" cum ii numesti? Cum iti permiti sa-i critici pe cei care te-au sustinut sa ajungi primar desi nu meritai? Potrivit unor psihologi care-i urmaresc de mult timp actiunile lui Donald Tom, tipologic vorbind, este un om care nu mai are incredere in nimeni (nici in el insusi) si de aceea minte cum respira, avand dese ori accese de furie oarba, fiind gata sa tradeze pe oricine ii sta in cale!

I.G.