UPDATE – TANAR de 20 ani in AREST 30 de zile. Banda de talhari destructurata de politistii buzoieni! Femeie de 52 ani atacata si lovita seara, in plina strada
Last Updated on 12/01/2018 by Iulian Gavriluta

PolitiaPolitistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Buzău, au identificat la scurt timp de la comiterea faptei, principalii bănuiti de comiterea unei tâlhării, pe raza municipiului Buzău. Fapta a fost sesizată Politiei la data de 10 ianuarie a.c. de persoana vătămată, o buzoiancă în vârstă de 52 de ani.

Din cercetările efectuate de politisti a reiesit că în jurul orei 22.00, cinci tineri cu vârste cuprinse între 12 si 20 de ani, din localitate, i-ar fi sustras geanta persoanei vătămate, prin violentă, în timp ce se deplasa către locul de muncă, printr-o zonă slab iluminată. Prejudiciul a fost estimat de persoana vătămată la aproximativ 1.000 de lei, fiind recuperat partial. Fată de tânărul de 20 de ani, politistii au dispus măsura retinerii pentru o perioadă de 24 de ore si urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău în vederea luării măsurilor legale. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar politistii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităti infractionale si recuperarea prejudiciului.

E.S.

UPDATE – Fata de tanarul de 20 ani s-a luat masura arestului preventiv pentru 30 de zile.