Prins in trafic la Buzau! Ametit de consumul unor substante psihoactive un tanar de 21 ani s-a urcat la volanul masinii si s-a ales cu DOSAR PENAL
Last Updated on 12/01/2018 by Iulian Gavriluta

IPJ Buzau 3Politistii din cadrul Sectiei de politie rurala Pogoanele, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza de competenta, au fost sesizati despre prezenta unui autovehicul in afara partii carosabile, intre localitatile Balhacu si C.A. Rosetti. In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat conducatorul autoturismului, un tanar in varsta de 21 de ani, din Ploiesti, care nu era coerent in vorbire si nu-si putea mentine echilibrul.

 

 

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, ce a indicat ca nu se afla sub influenta alcoolului, iar ulterior, fiind condus la o unitate medicala in vederea recoltarii de mostre biologice, a reiesit ca se afla sub influenta altor substante. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de „conducerea unui autovehicul sub influenta unor substante psihoactive.

E.S.