Posturi scoase la concurs in Politia Romana
Last Updated on 11/01/2018 by Iulian Gavriluta

angajari PolitieDa, ai citit bine. In aceasta perioada, Politia scoate la concurs 770 de posturi de politisti si personal contractual. “Stim ca in aceste zile meseria de politist nu mai pare atat de tentanta. Ai auzit tot felul de lucruri ingrozitoare despre noi: un politist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum sa-ti facem dovada, acum, ca lucrurile nu sunt chiar asa, dar iti promitem ca, si in acest caz, cei responsabili nu vor scapa.

 

Indiferent de ceea ce se spune despre noi in aceasta perioada, trebuie sa stii ca, din echipa Politiei Romane fac parte oameni  pentru care nu conteaza decat aflarea adevarului, care nu au liniste pana nu dovedesc ca, cei care au incalcat legea, sunt acolo unde le este locul, in spatele gratiilor.

Poate ca nu suntem perfecti, poate ca avem multe defecte, dar cu siguranta suntem profesionisti, iar rezultatele obtinute  vorbesc de la sine.

De aceea, inainte de a lua o hotarare daca sa accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gandeste – te si pune in balanta daca munca de ani de zile a unor oameni exceptionali poate fi stearsa cu buretele de o persoana” – comunicat IPJ.

Pentru posturile din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau:

https://www.bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs 

E.S.