LIVE – UPDATE – 16 milioane alocati pentru sala de sport speciala pentru persoanele cu dizabilitati. Consilierii judeteni buzoieni convocati in prima Sedinta Extraordinara a CJ Buzau (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 11/01/2018 by Iulian Gavriluta

Sedinta CJ BuzauConsiliul judetean Buzau  este convocat in sedinta extraordinara,joi, 11 IANUARIE 2018 , ora 10°°. Sedinta are loc la sediul Consiliului judetean Buzau , B-dul N. Balcescu nr. 48, cu urmatoarea ordine de zi:

PROIECTE DE HOTARARE PRIVIND:

 

 

1. Aprobarea acoperirii definitive din excedentul bugetului local a deficitului sectiunii de dezvoltare stabilit in anul 2017;

2. Repartizarea pe comune, orase si municipii a sumei de 11.879.000 lei din fondul constituit la dispozitia Consiliului Judetean Buzau pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital, pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru proiecte de infrastructura care necesita cofinantare locala pe anul 2018;

3. Aprobarea proiectului „Consolidare, restaurare si dotare Biblioteca Judeteana ”Vasile Voiculescu” Buzau ” in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 5 „Imbunatatirea mediului urban :si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural" forma actualizata II”.

E.S.

UPDATE - 16 milioane de lei vor fi alocatii construirii si dotarii salii de sport pentru persoanele cu dizabilitati. 

https://www.youtube.com/watch?v=7lkfWPXHYog

 

CJ 1

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=XA_UO1UAbAY