UPDATE 2 – Despescu ramane – 10.01.2018 UPDATE 1 – DESPESCU NU SE LASA DESTITUIT! Sefului Politiei Romane, buzoianul Bogdan Despescu – i se cere DEMISIA. El este cel care a fost “violat” (CTP) de problemele din MAI. Trebuie schimbati psihologii din MAI
Last Updated on 09/01/2018 by Iulian Gavriluta

Despescu PolitieIn urma cu cateva minute, ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat destituirea chestorului Bogdan Despescu - Seful Politiei Romane! (interimar este Catalin Ionita - seful DGA) !Ultimele evenimente legate de politistul acuzat de pedofilie scormoneste “sistemul” din MAI pana la…"chilotii swingerii" cu stele de chestor. Astfel, in urma articolului de la News Buzau: “A fost prins! Suspectul de pedofilie este politist de meserie si fost jandarm. A fost el acoperit de colegi? “Jumatate din MAI trebuie dati afara….toti pica testul psihologic, daca e dat pe bune” – sursa din interiorul MAI “ (LINK),

 

un cititor a adugat un comentariu foarte interesant, aratand problemele din MAI atunci cand politicul isi indeasa interesele adanc in el: “Despre ce testare vorbiti si despre ce psihologi? Ca tot ati adus vorba de IJJ Buzau si "MKT", stie toata lumea de fostul colonel pensionat "special" si cei 8000 de lei ai sai. Dar sa trecem de la el la psiholog si testarile efectuate. Psihologul R.D. despre care stie toata unitatea cum a evoluat din "JAC" in ofiter psiholog pe bani frantuzesti, ati spune meritul lui, mai sa fie. Meritul lui sau al sotiei care l-a facut psiholog pe spinarea PSD-ului si a lui Ion Vasile care era lider la acea vreme. Iar sotia psihologului era consilier judetean,ea era cea "agreata" de Stefan David si de Ion Vasile si din atatea afinitati a rezultat promovarea psihologului care nu s-a putut licentia la facultate particulara de prima data, cand toata lumea lua 10 el nu a putut lua 6.00, nici sotia nu ar fi fost mai buna ea a luat 5.99 si a contestat tot cu partidul sa i se dea 6.00. Si sotia tot psiholog "mare om mare caracter". Sa mai reamintim pentru cei care au uitat cate contestatii au fost la concurs pentru ca le-a stricat ploile o doamna din DGASPC, actualmente pe la AJPIS Buzau. Asa ca pe ofiterul care si-a agresat sexual colega acest psiholog l-a testat. Si pe multi din acea curte...Pe unii dintre ei, oameni doar mai sensibili dar care au avut curajul sa riposteze, s-a tinut de capul lor impreuna cu MKT si i-a lasat fara servici. Asa ca pune lupul stapan la oi, mai bine ar pune psihologul mana pe carte macar asa pentru putinul timp pe care il mai are pana la pensie si pentru gradul de colonel pe care il vrea musai pe umeri. Unii nu invata nici din carti si nici din viata... Este doar un exemplu al unui psiholog dintr-o unitate MAI slab pregatit si promovat politic dar exemplele pot continua”.

Chestorul Despescu…”violat” (CTP) de problemele din MAI

Intr-un articol pertinent din “Stiripesurse”, intitulat:  “'Rebeliune' în cadrul IGPR: Şeful Poliţiei Române, la un pas de a fi DECAPITAT (presă)”, se arata cum se pune in discutie imaginea sefului Politiei romane, in urma scandalului cu politistul pedofil: “…Momente de cumpănă pentru şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu! Confruntat cu un scandal de amploare după ce pedofilul căutat de autorităţi s-a dovedit a fi poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere, mai nou, există o rebeliune de proporţii în cadrul IGPR. Potrivit ziarului Naţional, Bogdan Despescu se află în centrul unei dispute care ar putea să-l coste chiar şefia instituţiei.

"Nu cu multa vreme in urma anuntam ca Bogdan Despescu este deja pe faras, in ciuda sustinerii inca suprinzator de puternice avuta de acesta in anumite medii fiind o chestie doar de timp „ejectarea” acestuia din fruntea Politiei Romane. (...) Numai ca iata ca se strange din nou surubul la Despescu, acesta avand de infruntat o adevarata „rebeliune” in chiar sanul Politiei Romane, dupa ce comisarul sef Constantin Dancu, nemultumit ca nu a primit steaua de chestor promisa, refuza sa mai plece de la conducerea IPJ Constanta, lasandu-i astfel loc liber chiar actualului sef al IGPR-ului. (...) Mai ales ca, vrea- nu vrea, Carmen Dan nu prea mai poate face mult pe pacifista si trebuie sa ia masuri drastice, pentru ca sa nu devina apoi ea insasi „tinta in miscare” in scandalul pedofilului de la Rutiera…", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Tot jurnaliştii de la Naţional scriu însă că intervenţia şefului Poliţiei nu ar fi făcut altceva decât să agite apele şi să-l determine pe comisarul şef Constantin Dancu să ameninţe cu dezvăluiri ce vor cutremura ministerul Afacerilor Interne.

"Despescu s-a vazut nevoit sa intervina personal pentru a stinge acest „focar” din propriul fief de la Constanta, care risca sa se extinda si la alte inspectorate judetene. Numai ca interventia lui Despescu pare sa-l fi scos din minti pe Dancu, cel care ar fi amenintat ca, daca nu i se prelungesc din nou imputernicirea in luna martie, „va arunca in aer” ministerul cu dezvaluirile sale. Mai ales ca nu ar fi fost informat despre fuga lui Mazare in Madagascar, ceea ce a aprins si mai mult spiritele.", conchide Tache”.

I.G.

SURSE: stiripesurse, National.

 

UPDATE 2 - Chestorul Bogdan Despescu ramane la sefia Politiei Romane - 10.01.2018

UPDATE 1: Cu toate ca ministrul de Interne Carmen Dan i-a cerut Primului Ministru demisia chestorului Bogdan Despescu, acesta, ca o fata mare, se lasa...greu. Vom vedea deznodamantul dupa ce Despescu se va intalni fata in fata cu premierul Tudose si ministru de Interne.