SALARIILE cadrelor didactice din invatamantul buzoian INTARZIE. Cand se vor primi banii? Vezi aici raspunsul conducerii ISJ Buzau
Last Updated on 09/01/2018 by Iulian Gavriluta

Scoli BuzauCadrele didactice din Buzau mai au de asteptat. Daca in lunile din 2017 acestia au primit salariile de cele mai multe ori nu mai departe de data de 5 a fiecarei luni din luna ianuarie 2018 s-a schimbat legislatia. Potrivit oficialilor, noua legislatie a salarizarii a facut ca, calculul acestora sa duca la modificarea datei de primire a remuneratiilor dascalilor.

 

Contactata de reporterul News Buzau, sefa invatamantului buzoian, Inspector Scolar General Florina Stoian a precizat ca "Legislatia a fost modificata, ca urmare cadrele didactice si personalul auxiliar va primi salariile in data de 14 ale lunii. Acum banii nu se mai vireaza prin primarii ci direct din ISJ Buzau care nu dispune de atat de mult personal specializat SRUS (Serviciul Resurse Umane si Salarizare). In luna ianuarie este posibil sa mai fie un decalaj de 1-2 zile datorita acestui fapt." Asadar cadrele didactice se vor vedea cu banii in cont cel mai sigur dupa data de 15 ianuarie.

I.G.