FOTO – STAGIU DE PRACTICA INEDIT la IJJ si IPJ Buzau! Peste 40 de elevi fac un stagiu de practica mai lung decat de obicei in institutiile buzoiene
Last Updated on 08/01/2018 by Iulian Gavriluta

JandarmeriaPun in practica ce au invatat in scoala. Este vorba de 8 elevi ai Scolilor Militare de Subofiteri Jandarmi din Dragasani si Falticeni dintre care doua fete si 41 de elevi ai scolilor militare pentru agenti dintre care 7 fete, care desfasoara in perioada 08.01-08.05.2018 la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Buzau si Inspectoratul de politie Judetean Buzau, un stagiu am putea spune inedit prin durata de 4 luni, ceea ce nu a fost pana in acest an.

 

Toti elevii sunt in anul I de studiu, perioada de scolarizare fiind redusa la un an din anul 2017. Elevii au fost repartizati in subunitatile de ordine si siguranta publica, pentru a desfasura activitati specifice alaturi de jandarmii si politistii cu experienta. Pentru aprofundarea notiunilor teoretice si dezvoltarea deprinderilor practice,  tinerii vor invata cum se intocmesc documentele procedurale in diferite situatii.  Activitatea pe care acestia o vor desfasura va fi evaluata de tutorii jandarmi si politisti cu experienta profesionala,  iar calificativele vor fi transmise institutiilor de provenienta. 

A.M.

IJJ elevi