Inceput de an cu speranta si credinta…FABIAN ANDREI are nevoie de noi sa poata pasi in aceasta viata
Last Updated on 02/01/2018 by Iulian Gavriluta

Fabian AndreiIn urma cu putin peste patru ani venea pe lume FABIAN ANDREI, un copil minunat, un copil mai mult decat dorit in familia sa, un dar de la Dumnezeu. „Am nascut, prin cezariana, pe 31 octombrie 2013 la Maternitatea Ploiesti un baietel de 3.200 kg, 51 cm. A primit nota 9 la nastere.

 

A fost o minune! Dar aceasta minune a durat doar cateva ore, cand o asistenta a venit la patul meu spunandu-mi ca baiatul nu mai respira cum trebuie si trebuie trimis la Maternitatea Polizu din Bucuresti, ei neavand aparatura necesara. Și uite asa, baietelul meu a stat sedat de la orele 16.00 pana la ora 01,00 noaptea cand a sosit o ambulanta speciala de la Bucuresti si l-au preluat. Tot respectul pentru oamenii minunati de acolo! La cateva zile, doua – trei, am fost si eu externata si direct la baietel m-am oprit. Sotul in tot acest timp a facut naveta Ploiesti- Bucuresti si retur vizitand si pe bebe, si pe mine, bineinteles incurajandu-ma de fiecare data ca totul va fi bine. Noaptea aceea pana sa ajung eu la el a fost critica. Exact cand am ajuns la usa terapiei intensive sa vorbesc cu doamna doctor ne-a spus ca este un semn spre bine si de atunci am ramas internata cu el sperand, ora de ora, minut de minut, ca va fi din ce in ce mai bine. Am stat o luna si trei saptamani in spital unde am trecut prin multe incercari dupa care am ajuns si noi intr-un final acasa. La trei luni de la nastere, diagnosticul a fost crunt si greu de acceptat tetrapareza spastica. Toate acestea au necesitat timp, rabdare, dar si costuri. Pe unde am umblat cu el toti medicii ne-au dat sanse de recuperare doar sa avem rabdare. N-am renuntat la speranta. Insanatosirea ar putea veni in urma unei operatii in America. Costurile sunt insa imense: 60.000 de euro. Este vorba despre o suma mult prea mare pentru noi”, spune mama, care are nevoie de bani si pentru a continua terapia pentru copil, la Alba Iulia, unde exista un centru special pentru recuperare. Internarea intr-un astfel de centru este evaluata, pentru doua saptamani, la 2.000 de lei, la care se adauga costul cazarii de 60 – 70 de lei/zi”, a povestiti mama copilului pentru un ziar local. Lacrimile nu contenesc sa-i alunece pe chip si este atat de greu…si par atat de vii toate acele clipe traite si retraite…O poveste trista ce poate deveni amintire daca Fabian beneficiaza de interventia chirurgicala de peste ocean.

Cei care doresc sa il ajute pe Fabian Andrei pot face donatii in contul RO40BRDE300SV89176003000 – lei, pe numele Marilena Vasile. Familia poate fi contactata la numarul de telefon 0748 291 247.Orice gest, indiferent cat de mic, il pot ajuta. Fabian merita sa fie ajutat! Ajuta-l si tu sa duca o viata frumoasa!