Trecerea in NOUL AN, in siguranta! Peste 180 de politisti buzoieni sunt in strada cu aproape 70 de autospeciale
Last Updated on 30/12/2017 by Iulian Gavriluta

IPJ Buzau actiunePeste 180 de politisti, cu aproape 70 de autospeciale vor fi la datorie, in noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta siguranta cetatenilor. In perioada 30 decembrie 2017 - 2 ianuarie 2018, pe raza intregului judet, peste 180 de politisti cu aproape 70 de autospeciale si caini de serviciu vor fi la datorie, suplimentar fata de dispozitivul curent de ordine si siguranta publica.

 

Politistii vor actiona pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si pentru a interveni atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Din totalul politistilor angrenati suplimentar, peste 120 sunt politisti de ordine publica, aproape 50 sunt de la rutiera, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, luptatori de interventie rapida si politisti de la arme, explozivi si substante periculoase. Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfasura manifestari publice de amploare (concerte, spectacole de datini si obiceiuri de iarna), la nivelul judetului, la care sunt asteptate sa participe peste 3.000 de persoane. De asemenea, politistii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile nationale si judetene, pentru fluidizarea circulatiei si prevenirea evenimentelor rutiere.

Recomandam tuturor cetatenilor sa adopte o conduita corecta in aceasta perioada si sa respecte indicatiile politistilor aflati in trafic.

E.S.